ΥπΠΡΟΠΟ σε συνοδούς Υψηλών Προσώπων: “Ενδιαφέρομαι να αναβαθμίσω τον ρόλο και το επάγγελμά σας, σε πιο έμπρακτη μορφή”

Την πρόθεσή του να αναβαθμίσει το ρόλο και το επάγγελμα των Συνοδών Ασφαλείας Υψηλών Προσώπων προανήγγειλε ο Υπουργός Προστασία του Πολίτη, προσκεκλημένος σε εκδήλωση του Συλλόγου τους

Στην κοπή της πίτας για το νέο έτος του Συλλόγου Συνοδών Ασφαλείας Υψηλών Προσώπων, παραβρέθηκε (19/02) ο Υπουργός ΠροΠο, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος μεταξύ άλλων, επεσήμανε την πρόθεσή του, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «ενδιαφέρομαι να αναβαθμίσω το ρόλο και το επάγγελμά σας, ώστε να πάρει όσο πιο έμπρακτη μορφή».

«Ως πολιτικός προϊστάμενος έχω την ευθύνη της εποπτείας της ΕΛΑΣ αρα έχω και την ευθύνη να κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για την ασφάλεια όλων των πολικών και να συνεργάζομαι με όλους του κοινωνικούς φορείς που προσφέρουν υπηρεσίες ασφαλείας σε ανθρώπους όπως θεωρώ και εσείς ως Πανελλήνιος Σύλλογος Συνοδών Ασφαλείας, έχετε το δικό σας ρόλο στην υπόθεση της ασφάλειας συγκεκριμένων προσώπων . Επιτελείτε ένα σημαντικό κοινωνικό έργο με αυτές τις Υπηρεσίες. Ενδιαφέρομαι να αναβαθμίσω το ρόλο και το επάγγελμά σας, και είμαι ανοιχτός σε προτάσεις και σκέψεις και ιδέες  προκειμένου το επόμενο διάστημα αυτό, να πάρει όσο πιο έμπρακτη μορφή..» επεσήμανε ο αρμόδιος Υπουργός.