ΥπΠΡΟΠΟ: “Η Τατιάννα Νάβκα έχει απαγόρευση εισόδου σε χώρα Σένγκεν και δεν έχει εισέλθει στην Ελλάδα”

Με ανακοίνωσή του, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, διαψεύδει την παρουσία της συζύγου του εκπροσώπου του Κρεμλίνου, στην Ελλάδα

Όπως παραθέτει το κείμενο της επίσημης ανακοίνωσης, «η Τατιάννα Νάβκα, σύζυγος του Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπροσώπου του Κρεμλίνου δεν έχει εισέλθει στην Ελλάδα, καθώς σε βάρος της ισχύει το μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε χώρες Σέγκεν. Οι εικόνες της που παρουσιάζονται στα social media είναι από άλλη χώρα».

Δημοσίευμα ηλεκτρονικής έκδοσης, ανέφερε σε ρεποραζ συνοδευόμενο από βιντεοληπτικό υλικό, ότι «η Τατιάννα Νάβκα βρίσκεται στην Ελλάδα, χωρίς όμως να έχει γνωστοποιήσει πού ακριβώς και, απ’ ό,τι φαίνεται από το βίντεο που ανέβασε πριν από μερικές ώρες στον λογαριασμό της στο Instagram, διασκέδασε…αλα ελληνικά, σπάζοντας πιάτα και χορεύοντας συρτάκι».

Να σημειωθεί ότι τα στοιχεία των Νάβκα και Πεσκόφ, περιλαμβάνονται στη λίστα των κυρώσεων που έχει επιβάλει η Δύση για την εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία, χώρα γέννησης της συζύγου του εκπροσώπου του Κρεμλίνου επί εποχής Σοβιετικής Ένωσης.