Υπουργείο Προστασίας Πολίτη: “Η συμπόνια του ΣΥΡΙΖΑ άργησε”

Ανακοίνωση από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, για τη διευθέτηση του θέματος που ανέκυψε με τη γυναίκα με το γαρίφαλο στην πύλη του ΕΜΠ, η οποία έλαβε πρόστιμο για παράβαση της απόφασης

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, «Σήμερα (18/11) το πρωί στις 8:00 ο διευθυντής Τροχαίας Αττικής, επικοινώνησε στην εργασία της με την κυρία που κατέθεσε λουλούδια στο Πολυτεχνείο, ώστε να αρθεί το διοικητικό πρόστιμο που της επεβλήθη χθες (17/11).
Η απόφαση για την άρση είχε παρθεί και η αυτονόητη έμπρακτη συγνώμη είχε ζητηθεί από χθες το απόγευμα, από την πολιτική και φυσική ηγεσία της Αστυνομίας.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ώρες αργότερα κι αφού το πρόστιμο είχε αρθεί, έσπευσε να επικοινωνήσει και αυτός μαζί της. Κατόπιν εορτής. Η συμπόνια και η κατανόησή του άργησαν πάλι. Για ένα θέμα που είχε λυθεί έσπευσε σε μικροκομματική εκμετάλλευση.
Επίσης να σημειωθεί ότι οι αστυνομικές δυνάμεις διευκόλυναν δεκάδες πολίτες να πάνε και να καταθέσουν στεφάνια ή λουλούδια στην πύλη του Πολυτεχνείου, παρά την απαγόρευση», καταλήγει η ανακοίνωση .