Υπόθεση Λιγνάδη: Προθεσμία 24ωρών για να απολογηθεί έλαβε ο κατηγορούμενος- Κούγιας: «Καταθέσαμε αίτηση ακυρότητας της διαδικασίας»

Έλαβε επιπλέον προθεσμίας 24ωρών, στο πρόσωπο του συνηγόρου του ώστε να λάβει γνώση της δικογραφίας, ο Δημήτρης Λιγνάδης προκειμένου να απολογηθεί για τις πράξεις που του αποδίδονται

Για περισσότερο από μια ώρα, ο Δημήτρης Λιγνάδης, ενώπιον της 19ης Ανακρίτριας,  με την παρουσία του συνηγόρου του, Αλέξη Κούγια παρέθετε τα επιχειρήματά του με αίτημα τη χορήγηση επιπλέον 24ωρών για την ολοκλήρωση της απολογίας του.
Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι (24/02) ο Δημήτρης Λιγνάδης και ο συνήγορός του, βγήκαν από το γραφείο της Ανακρίτριας, με τον ηθοποιό- σκηνοθέτη να μεταφέρεται και πάλι στην ΓΑΔΑ όπου κρατείται.

«Δεν έχω συναντήσει ξανά στην καριέρα μου τόσο χοντροκομμένη κατασκευή κατηγοριών» ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος νωρίτερα κατέθεσε αίτηση ακυρώσεως της προδικασίας, καθώς όπως υποστηρίζουν ο εισαγγελέας περιόρισε το αποδεικτικό υλικό μόνο στην κατάθεση των παθόντων.

«Προκαλείται απόλυτη ακυρότητα όταν ο φερόμενος ως δράστης δεν κληθεί προηγουμένως να λάβει αντίγραφα των καταγγελιών», ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας ενω τόνισε ότι πρόκειται για δικογραφία 10 φύλλων.

Οπως σημείωσε δυο Αιγύπτιοι 15 και 17 ετών  έχουν καταγγείλει το Δημήτρη Λιγνάδη, κε τον  τελευταίο να τον κατηγορεί για βιασμό του, σε σουίτα ξενοδοχείου στην Επίδαυρο.

«Ο ένας καταγγέλει τον κ. Λιγνάδη ότι είχαν μέρα παρά μέρα σεξουαλικές επαφές και μια ημέρα ο κ. Λιγνάδης τον εξανάγκασε να του κάνει πεολειχία μια ημέρα του Αυγούστου του 2010 και αυτό είναι είναι δυο μήνες πριν συμπληρώσει τα 15 του χρόνια. Ο δεύτερος την περίοδο που καταγγέλει την πράξη ήταν 17 – 18 ετών».

Ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε ότι και οι δυο καταγγελίες καταρρέουν καθώς τις δυο ημερομηνίες που αναφέρουν οι καταγγέλλοντες ο πελάτης του δεν ήταν στα σημεία που αναφέρουν.