Υπόθεση 4,2 εκ. ευρώ: Εσπευσμένα στο Νοσοκομείο ο κατηγορούμενος ιδιοκτήτης του συνεργείου αυτοκινήτων

Λίγο πριν τη μεταγωγή του στη φυλακή, αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο ΓΝΚ με ασθενοφόρο, λόγω βεβαρημένου ιατρικού υγείας

Μετά από την έκδοση τα ξημερώματα της παραμονής των Χριστουγέννων της απόφασης της προσωρινής κράτησης των τριών κατηγορουμένων για την υπόθεση της υπεξαίρεσης του ποσού των 4,2 εκ. ευρώ από εταιρία φύλαξης χρημάτων στον Αμυγδαλεώνα [διαβάστε το πλήρες ρεπορτάζ εδώ], κινήθηκαν διαδικασίες-εξπρές για την προφυλάκισή τους σε ξεχωριστά σωφρονιστικά καταστήματα.

Ο πρώην διευθυντής της εταιρίας Security οδηγήθηκε στις φυλακές Κομοτηνής και ο γιος του ιδιοκτήτη του συνεργείου αυτοκινήτων όπου βρέθηκε το ποσό της υπεξαίρεσης στις φυλακές Νιγρίτας, με τον ίδιο τον 64χρονο να αναμένει στα κρατητήρια της Καβάλας το μεταγωγικό για τη μεταφορά του σε φυλακή της Θεσσαλονίκης.

Το βράδυ των Χριστουγέννων ωστόσο, ο 64χρονος ιδιοκτήτης του συνεργείου αυτοκινήτων αισθάνθηκε έντονη δυσφορία και πόνους στο στήθος και μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Να σημειωθεί ότι το ιστορικό της υγείας του 64χρονου κατηγορούμενου είναι βεβαρυμένο, γεγονός που ανησυχεί τόσο τους οικείους του όσο και τους θεράποντες ιατρούς που τον παρακολουθούν.

______________________

* kavalapost.gr