Υπό κατάληψη το Πολυτεχνείο από άτομα του "χώρου" για τον αναρχικό κατάδικο απεργό πείνας.

Σε κατάληψη του Πολυτεχνείου,  προχώρησαν άτομα του “χώρου, ύστερα από Γενική Συνέλευση (01/12) σε ένδειξη “αλληλεγγύης και συστράτευσης με τον αγώνα του αναρχικού απεργού πείνας (..), καθώς και των υπολοίπων αλληλέγγυων απεργών πείνας, ” αναφέρουν στο ψήφισμα της Συνέλευση Κατάληψης Πολυτεχνείου.

Με αναφορές ως “αιχμάλωτος του κράτους” και “πολιτικές επιλογές” για τον κατάδικο αναρχικό για τη διπλή ληστεία τράπεζας στο Βελβεντό, την οποία χαρακτηρίζουν “απαλλοτρίωση” τα άτομα του “χώρου” στο ψήφισμα της κατάληψης αναφέρουν οτι “Η πράξη του αποτελεί μέρος του πολύμορφου αναρχικού αγώνα, ενάντια σε όσους είναι υπεύθυνοι για την λεηλασία που επιβάλεται στην κοινωνία συνολικά από το κράτος και το κεφάλαιο”.
“Η κατάληψη του Πολυτεχνείου επιχειρεί /έχει σκοπό να δώσει στο απελευθερωμένο έδαφος του ΕΜΠ χαρακτηριστικά ενός ανοιχτού, μαζικού και μαχητικού κέντρου αγώνα, παράλληλα με κάθε άλλο σημείο που αναπτύσεται προς την κατεύθυνση της δικαίωσης των αιτημάτων του Ν. Ρωμανού (χορήγηση εκπαιδευτικών αδειών) αλλά και της υπόθεσης της κοινωνικής απελευθέρωσης γενικότερα” καταλήγει το ψήφισμα της Συνέλευση Κατάληψης Πολυτεχνείου.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport