Υπηρεσίες σε φυλάκια με δωρεές σε κλιματιστικά, φωτοβολταϊκά και τέντες για τους Συνοριοφύλακες

Σε υποστήριξη του έργου των Συνοριοφυλάκων του Νομού Έβρου με χορηγίες εγκαταστάθηκε τέντα και παροχή ηλεκτροδότησης με φωτοβολταϊκό

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος της Ενωσης Συνοριακων Έβρου,  Χρυσοβαλάντης Γιαλαμάς, «Η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Ν. Έβρου συνεχίζει να είναι δίπλα στα μικρά και μεγάλα προβλήματα των Συναδέλφων μας, γενικότερα.
Μετά την προ έτους χορηγία, με ενέργειες της Ένωσης και της Ομοσπονδίας μας, ενός οικισκου 15 τμ από την εταιρεία kibo με έδρα την Θεσσαλονίκη και την τοποθέτηση στο ΣΤΕΚ Μάνδρας ώστε να αναβαθμίστει η παρουσία μας, αλλά και οι συνθήκες εργασίας των συναδέλφων που εκτελούν υπηρεσία υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες σε 24ωρη βάση, η Ένωση προχώρησε στην δωρεά και τοποθέτηση σταθερής κατασκευής τέντας. Η επόμενη προσπάθεια μας επικεντρώνεται στην επίλυση της παροχής ρεύματος μέσω της χορηγίας φωτοβολταϊκού συστήματος.
Επίσης προχωρήσαμε στην δωρεά και τοποθέτηση κλιματιστικού στο ΤΣΦ Διδυμοτείχου σε χώρο που εκτελούν υπηρεσία οι συνάδελφοι μας.
Αφουγκραζομενοι τα προβλήματα που ανακύπτουν, βρισκόμαστε σε διαρκή συνεργασία με την φυσική ηγεσία των υπηρεσιών και εργαζόμαστε προς την κατεύθυνση της επίλυσης προβλημάτων στο βαθμό του εφικτού.
Συνεχίζουμε με γνώμονα την προσφορά και τη συναδελφική αλληλεγγύη. Έρχονται και τα καλύτερα θα ακολουθήσει Δελτίο τύπου της Ένωσης!!»