Ύπατο Θηβών: Ποδοσφαιριστής ο οδηγός του Audi και το email στην Τροχαία

Σε ποδοσφαιριστή της Α’ Εθνικής, ανήκει το Audi R8 στο οποίο είχε αναφερθεί ο Υπάτιος Πατμάνογλου, μετα το τροχαίο δυστύχημα, με τους τέσσερις νεκρούς, στο Ύπατο Θηβών, στην Αθηνών-Λαμίας να διέρχεται το σημείο του δυστυχήματος και να προτίθεται να τον βοηθήσει.

Σχεδόν δελα λετά μετα τη μοιραία πρόσκρουση και έκρηξη των δύο οχημάτων στο θανατηφόρο τροχαίο στην Αθηνών-Λαμίας, το Audi R8 διέρχεται από την Εθνική Οδό.

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου έχει χασει την οικογένειά του,  της Αποστολία Παπαδοπουλου Πατμανόγλου, 33 και τον 3χρονο γιο τους Παύλο. Σε δηλώσεις του είχε αναφερθεί σε ένα Audi R8 ο οδηγός του οποίου βρέθηκε στο σημείο του δυστυχήματος λίγο μετά το τροχαίο.

«Ήταν ένα R8 από πίσω του και πρέπει να “πατιόντουσαν” (σ.σ. να έκαναν κόντρες) γιατί με το που βγήκα εγώ, έκανε όπισθεν το R8 και ήρθε στην μεριά μου, με ρώτησε “χρειάζεσαι βοήθεια”… Άδειος δρόμος, δυο τέτοια αυτοκίνητα, πιθανολογώ, δεν είμαι σίγουρος, να είχαν σχέσεις ή φιλίες ή απλά να έτυχε».

Σύμφωνα με τα βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας διακρίνεται  περίπου  10λεπτά μετά την πρόσκρουση της Porsche στο Honda Civic το R8 να διέρχεται από το σημείο. Οι Αστυνομικοί της Τροχαιας από τους τερματικούς διακρίβωσαν ότι το όχημα ανήκει στον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή Σ.Κλειτον ο οποίος τη συγκεκριμένη ημέρα ταξιδευε στη Λάρισα όπου ζει ο γιος του.

Στις 19 κάμερες που υπήρχαν στα 50 χιλιόμετρα από τα διόδια των Αφιδνών, μέχρι και το πάρκινγκ στο Ύπατο Θηβών, το Audi ακολουθεί παράλληλη πορεία με την πορεια Porsche χωρίς ωστόσο να προκύπτει εμπλοκή σε κόντρα με τον οδηγό της. Ο ποδοσφαιριστής ο οποίος αγωνίζεται στην Κύπρο σε αυτή την αγωνιστική, αναμένεται τις επόμενες ημέρες να καταθέσει στις Αρχές.