Υπ.ΠΡΟΠΟ: “Οι Συνδικαλιστές που περιφέρονται στα κανάλια αντί να βρίσκονται στο μέτωπο των επιχειρήσεων επιδεικνύουν προσβλητική συμπεριφορά απέναντι στους μάχιμους συναδέλφους τους”

Δημοσιεύματα για την κατάσταση που επικρατεί στα μέσα του Πυροσβεστικού Σώματος, με δηλώσεις Συνδικαλιστών οι οποίοι καταλογίζουν επικοινωνιακή διαχείριση και όχι επιχειρησιακή στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών προκάλεσε την αντίδραση της πολιτικής ηγεσίας.

Κύκλοι του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ωστόσο σημειώνουν ότι, “οι συνδικαλιστές της ΕΑΠΣ κατηγορούν τον υπουργό επειδή επισκέφθηκε και ενημερώθηκε  την περασμένη Πέμπτη το Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής, όπως και χθες επειδή οι συνθήκες ήταν εξαιρετικά δύσκολες. Εάν θέλουν να αδρανοποιηθεί η πολιτική ηγεσία από τον έλεγχο και τον εντοπισμό των προβλημάτων, δεν θα τα καταφέρουν. Το Πυροσβεστικό Σώμα θα ελέγχεται και θα αποδίδει προς όφελος των πολιτών. Βέβαια οι συγκεκριμένοι συνδικαλιστές που περιφέρονται στα κανάλια αντί να βρίσκονται στο μέτωπο των επιχειρήσεων επιδεικνύουν προσβλητική συμπεριφορά απέναντι στους μάχιμους συναδέλφους τους που πολεμούν με τις φλόγες”.