Ξάνθη: Αναζητήσεις για 21χρονο– Βούτηξε στα ορμητικά νερά του Νέστου

Ο νεαρός βούτηξε στα ορμητικά νερά του ποταμού Νέστου και έκτοτε αγνοείται, με την παρέα του να ενεργοποιεί την έρευνα και διάσωση για τον εντοπισμό του

Το απόγευμα της Τετάρτης (04/08) ο 21χρονος από τη Χρυσούπολη Καβάλας πήγε με τρεις φίλους του να κολυμπήσουν στον ποταμό Νέστο, στο ύψος της Γαλάνης. Οι δύο νεαροί της παρέας σταμάτησαν στην ταβέρνα που υπάρχει κοντά στο σημείο, ενώ ο 21χρονος με φίλο της παρέας πήγαν για βουτιές.

Όπως ανέφερε ο φίλος του, ο 21χρονος βούτηξε από δέντρο στο ποτάμι, και δεν ξαναβγήκε στην επιφάνεια. Η παρέα του άρχισε να τον αναζητά χωρίς αποτέλεσμα και κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης και άνδρες της ΕΜΑΚ με τη χρήση κανό ομάδας εθελοντών.

Οι έρευνες συνεχίζονται από νωρίς το πρωί (05/08) για τον εντοπισμό του νεαρού, ωστόσο το ποτάμι στο σημείο είναι βαθύ και τα νερά ορμητικά. Ενώ τις τελευταίες ημέρες, το υδροηλεκτρικό εργοστάσιο που εδρεύει στην περιοχή, απελευθερώνει μεγάλες ποσότητες νερού από το φράγμα, με αποτέλεσμα η στάθμη του ποταμού να είναι υψηλή.