Βύρωνας: Επίθεση με μπογιές στο κατάστημα του ιδιοκτήτη που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

Καταδρομική επίθεση και βανδαλισμό στο κατάστημα του ιδιοκτήτη στο Βύρωνας, ο οποίος καταγγέλθηκε για σεξουαλικές παρενοχλήσεις υποψήφιων πωλητριών

Οι δράστες τα ξημερώματα της Τετάρτης  (24/11) με κόκκινη μπογιά, προκάλεσαν βανδαλισμό στην τζαμαρία του καταστήματος επί της οδού Φορμίωνος στο Βύρωνα και έγραψαν με σπρέι “ΒΙΑΣΤΗΣ”.

Σε βάρος του ιδιοκτήτη της επιχείρησης υποβλήθηκε καταγγελία 20χρονης για σεξουαλική παρενόχληση, σύμφωνα με την οποία ο 47χρονος ιδιοκτήτης αρχικά της έδωσε ρούχα να δοκιμάσει με τη δικαιολογία ότι θέλει να δει εάν της “πηγαίνουν” και εάν είναι κατάλληλες για τη δουλειά. Στη συνέχεια φέρεται να της κατέβασε το παντελόνι και την ακούμπησε με τα γεννητικά του όργανα. Για την υπόθεση ενεργείται προανάκριση ενώ ακόμη δύο γυναίκες, ηλικίας 38 και 21 ετών, παρουσιάστηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας του Βύρωνα και κατήγγειλαν σεξουαλική επίθεση από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Φέρεται σύμφωνα με τις σε βάρος του καταγγελίες ο 47χρονος να επιχείρησε να εξαγοράσει τη σιωπή τους και να μην προχωρήσουν σε καταγγελία σε βάρος του, προσφέροντάς τους ρούχα, εσώρουχα και παπούτσια από την επιχείρηση.