«Βρεθήκαμε σε ένα πόλεμο, τραυματιστήκαμε χωρίς λόγο.. είναι χούλιγκαν και το κάνουν για χαβαλέ»

Η ομάδα ΔΙΑΣ δέχθηκε δολοφονική επίθεση σε ενέδρα από οργανωμένους χούλιγκανς στη Νεα Φιλαδέλφεια.

Πριν ένα και πλεον χρόνο με την ομάδα του, έσωζε ζωές στη φονική πυρκαγιά που ξέσπασε στο Ματι. Σε δολοφονική ενέδρα, χούλιγκανς μετά το ντέρμπι ΑΕΚ ΠΑΟΚ επιτέθηκαν (29/09) στην ομάδα του Αρχιφύλακα της ΕΛΑΣ Γιάννη Παπαρη, και με πρωτοφανή αγριότητα τραυμάτισαν με τρεις μαχαιριές τον ίδιο ενώ ένας ακόμα Αστυνομικός, δεχθηκε χτυπήματα στο κεφάλι. Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο 401ΓΣΝ

Ο Αρχιφύλακας της ΕΛΑΣ φέρει χτύπημα στην ωμοπλάτη, δύο μαχαιριές στον μηρό και δύο σπασμένα δόντια

«Βρεθήκαμε σε ένα πόλεμο, τραυματιστήκαμε χωρίς λόγο… Να τραυματιστούμε, να σώσεις έναν άνθρωπο, να δώσεις την ζωή σου, να βοηθήσεις έναν συνάνθρωπό σου, γι’ αυτό για μένα σημαίνει. Αλλά τώρα να τραυματιστούμε και να χάσεις τη ζωή σου από κάποιους οπαδούς οι οποίοι είναι χούλιγκαν και το κάνουν αυτό για χαβαλέ και για πλάκα, είναι ό, τι χειρότερο».

«Αυτά συμβαίνουν στην υπηρεσία, τι να κάνουμε, σε λίγο καιρό θα αναρρώσουμε και θα είμαστε πάλι κανονικά στον δρόμο δίπλα στον πολίτη».

«Επειδή είχα μεγάλη αντίσταση, κάποιος ήρθε από πίσω για να μας «καταφέρει» και μας κάρφωσε με το μαχαίρι από πίσω. Ύπουλα δηλαδή ότι πάνω στην ένταση αυτή τη στιγμή δεν το κατάλαβες πώς έγινε».