Βράβευσε αθλητές του Χολαργού ο τέως Υπουργός Δημόσιας Τάξης, Βύρων Πολύδωρας

Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΓΣ ΑΙΑΣ Χολαργού παρέστη ο πρώην Υπουργός Δημόσιας Τάξης.

Στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΓΣ ΑΙΑΣ Χολαργού, παραβρέθηκε ο Βυρων Πολυδωρα, συνοδευόμενος από την κόρη του Κωνσταντίνα.

ΑΙΑΣ_ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ Η οικογένεια Πολυδωρα από την πρώτη στιγμή έχει σταθεί αγωγός στην προσπάθεια του προπονητή του Συλλόγου και στηρίζει τους αθλητές σε κάθε τους προσπάθεια και του ζητήθηκε να κόψει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Αθλητικού Συλλόγου.

Επ’ ευκαιρία της εκδήλωσης, βραβεύτηκαν αθλητές για τις επιδόσεις τους, τη χρονιά που πέρασε, ενώ ο ΓΣ ΑΙΑΣ Χολαργού, βράβευσε στο πρόσωπο του Βύρωνα Πολυδωρα την οικογένειά του για τη στήριξη τους στις προσπάθειες του Συλλόγου και των Αθλητών του.

ΑΙΑΣ_Πολυδωρα

Η Κωνσταντίνα Πολυδωρα, με τη σειρά της, ευχαρίστησε τον προπονητή του Συλλόγου, “Εμείς ευχαριστούμε τον ΑΙΑΝΤΑ Χολαργού και την ψυχή του, τον άξιο δάσκαλο και εξαίρετο άνθρωπο, μέλος της ευρύτερης οικογένειάς μας και αγαπημένο μου Ιασων Πολιτης Αιας Χολαργου για την αγνή αγάπη του και το έργο που επιτελεί στο να πλάθει ηθικά, νοητικά και σωματικά νέους και νέες και να παράγει με αυτόν τον τρόπο εμπράκτως ελπίδα για την χώρα και την πατρίδα μας!!! Θερμά συγχαρητήρια και του χρόνου με υγεία!!! Αίσιον και ευτυχές το 2017, με αγάπη, δύναμη και αντοχή για όλο τον κόσμο!”.