Βουλιαγμένη: ΤΩΡΑ- Έκρηξη σε οικία, το σημείο απέκλεισε η Αστυνομία

Κλήσεις στο κέντρο της Άμεσης Δράσης, ενημέρωναν για έκρηξη σε οικία. Η περιοχή έχει αποκλειστεί και πληρώματα της Άμεσης Δράσης και της Ασφάλειας έχουν μεταβεί στο χώρο.
Ισχυρή έκρηξη (03/08-23.35) αναστάτωσε την περιοχή της Βουλιαγμένης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η έκρηξη σημειώθηκε στον κήπο οικίας επιχειρηματία ο οποίος δραστηριοποιείται στο χονδρεμπόριο καυσίμων. Από το σημείο αναζητείται όχημα στο οποίο επιβαίνουν δυο άτομα -σύμφωνα με μαρτυρίες- το ενα είχε προσεγγίσει την οικία πριν την έκρηξη επιβιβάστηκε στο οχημα το οποίο οδηγουσε συνεργός του και διέφυγαν. Απο την έκρηξη πριν δεν έχουν προκληθεί τραυματισμοί ενώ προκάλεσε περιορισμένης έκτασης υλικές ζημίες.

Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές, η συγκεκριμένη οικία είχε αποτελέσει στόχο, με τους δράστες να έχουν πυροδοτήσει αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό το 2009.
Στο σημείο έχουν μεταβει πληρώματα της Άμεσης Δράσης ενώ η Ασφάλεια έχει αποκλείσει την περιοχή και κλιμάκιο του ΤΕΕΜ, έχει μεταβεί για τα εξερευνήσει το χώρο και να περισυλλέξει τα υπολείμματα του αυτοσχέδιου μηχανισμού που προκάλεσε την έκρηξη.

Προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport