Βούλα: Συνελήφθη ο.. “Τσάκι Τσαν”, καταζητούμενος “νονός”- Αρχηγός των ομάδων του Περιστερίου

Επιχείρηση με τη συνδρομή του Τμήματος Αναζητήσεων και του Τμήματος Διωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής

Συνελήφθη στη Βούλα (08/02) ο 51άχρονος καταζητούμενος νονός της νύχτας, Γ.Π. πιο γνωστός με το προσωνύμιο “Τσάκι Τσαν”.
Πρόκειται για τον αρχηγό των ομάδων του Περιστερίου, ο οποίος είχε κατηγορηθεί (2011) ως αρχηγός εκβιαστικής ομάδας μπράβων, για προστασία σε ιδιοκτήτες καταστημάτων των περιοχών Περιστερίου, Πετρούπολης, Καματερού, Πειραιά και Κορωπίου. Καταδικαζεται ερήμην το Νοέμβριο του 2014, σε 38 χρόνια (25 έτη) κάθειρξη, κατηγορούμενος στη μεγάλη δικογραφία  της Ασφάλειας  Αττικής (2008), για τις ομάδες της νύχτας για τα αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, εκβίαση κατ’ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία, πλαστογραφία πιστοποιητικών, απάτη, παράβαση του νόμου περί όπλων και εκρηκτικών, παράβαση του κώδικα νόμων για τα ναρκωτικά, καθώς και για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.
Ύστερα από πληροφορίες του Τμήματος Δίωξης  Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής εντόπισαν τη σύντροφό του, και την έθεσαν υπό παρακολούθηση.
Η πρόσφατη μετακόμιση που έκανε ο καταζητούμενος στη Βούλα κοντά στο σπίτι που διέμεναν οδήγησαν  τις έρευνες στη σύλληψή του, με τη συνεργασία του Τμήματος Αναζητήσεων και Τμήματος Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής.