Βουλή: Ερώτηση της ΧΑ για ανάρτηση της ΕΛΑΣ στο Twitter

Με αφορμή ανάρτηση στο λογαριασμό της ΕΛ.ΑΣ. στο twitter στο πλαισιο της καμπάνιας ενημέρωσης απο τα κοινωνικά δίκτυα, Βουλευτής της Χρυσής Αυγής, κατέθεσε ερώτηση προς τον αρμόδιο Υπουργό
Ερώτηση βουλευτή της ΧΑ για σκίτσο της ΕΛ.ΑΣ στο twitter
Η ανάρτηση στο λογαριασμό της ΕΛ.ΑΣ. στο twitter, πραγματοποιήθηκε στο πλαισιο της καμπάνιας ενημέρωσης προς τους γονείς να εχουν την εποπτεία των ανηλίκων παιδιών τους στη παραλία, στις 16Ιουλιου. Με ημερομηνια 31 Αυγουστου, ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Χατζησάββας, κατέθεσε ερώτηση προς τον αρμόδιο Υπουργό αναφορικά με το περιεχόμενο της ανάρτησης.
Στην αναρτηση της ΕΛΑΣ, παρατίθεται σκίτσο με εγχρωμο αγορι μαζι με δυο συνομήλικα παιδιά, δίπλα σε ενα κάστρο απο αμμο στο οποίο αποτυπώνεται η λεξη “καλοκαιρι” στα αγγλικα (“summer”).
https://twitter.com/hellenicpolice/status/754213985017356288
Στο κειμενο ο ερωτών βουλευτής, αναφερει μεταξυ άλλων, «πιο συγκεκριμένα στην εικόνα που αναρτήθηκε διακρίνονται τρια μικρά παιδιά να παίζουν σε παραλία, προφανώς της Ελλάδος. Το ένα από αυτά τα παιδιά είναι σκουρόχρωμο. Αυτή η ενέργεια του αναρτήσαντος την εν λόγω φωτογραφία αποτελεί έμμεση και υποσυνείδητη προπαγάνδα αλλά και σαφέστατη θέση υπέρ της πολυπολιτισμικότητας και της μίξης των εθνών» και χαρακτηρίζει «απαράδεκτη ενέργεια προπαγάνδας από την Ελληνική Αστυνομία», καθως επισης οτι η Ελληνική Αστυνομία «υιοθετεί πολιτικές θέσεις και προπαγανδίζει εμμέσως υπερ της πολυπολιτισμικότητας».
Σε συνέχεια της παράθεσης του ο Βουλευτής τη Χρυσής Αυγής, καταλήγει να ρωτά τον αρμόδιο υπουργό Εσωτερικών Παν.Κουρουμπλή «ποιος είναι υπεύθυνος για την εν λόγω ενέργειας υποσυνείδητης προπαγάνδας, από που έλαβε την σχετική εντολή να το πράξει και ποιος αποφασίζει σχετικά με το λειτουργικό πλαίσιο των εν λόγω ενημερωτικών δράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».