Βόλος: Συνελήφθησαν ανήλικοι που έπεφταν σε εν κινήσει οχήματα γαι “παιχνίδι”

Ανησυχητικές διαστάσεις μεταξύ των ανηλίκων έχει προκαλέσει μια πρακτική που ακολουθούν το τελευταίο διάστημα και ως “παιχνίδι” πετάγονται μπροστά σε εν κινήσει διερχόμενα οχήματα, ενώ στο Βόλο οι Αστυνομικοί προχώρησαν σε τρεις συλλήψεις

Συνελήφθησαν το βράδυ του Σαββάτου (21/05) από αστυνομικούς του ΑΤ Βόλου, τρεις ανήλικοι, για επικίνδυνες παρεμβάσεις στην οδική συγκοινωνία, καθώς τρέχοντας μπήκαν στον αυτοκινητόδρομο ανάμεσα σε εν κινήσει οχήματα, διαταράσσοντας την ασφάλεια της συγκοινωνίας και θέτοντας σε κίνδυνο τους οδηγούς και τους ίδιους.

Αστυνομικοί της Υπηρεσίας προχώρησαν επίσης στη σύλληψη των πατεράδων των δύο ανηλίκων και της μητέρας του τρίτου, κατηγορούνται για το αδίκημα της παραμέλησης της εποπτείας ανηλίκου. Οι ανήλικοι αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ οι ενήλικοι κηδεμόνες τους παραπέμφθηκαν στον Εισαγγελέα.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα στο οδικό δίκτυο του Βόλου, έχει διαπιστωθεί ομάδες ανηλίκων να πετάγονταν μπροστά σε εν κινήσει οχήματα την τελευταία στιγμή, και είχαν προκαλέσει έντονη ανησυχία στους οδηγούς, οι οποίοι προλάβαιναν να ανταποκριθούν με χρήση φρένου αποφεύγοντας παράσυρση ή τραυματισμό τους. Την περασμένη εβδομάδα, είχαν επίσης συλληφθεί τρεις ανήλικοι καθώς και οι πατεράδες του.