Βόλος: Συνελήφθη ο Αχιλλέας Μπέος

Συνελήφθη πριν λίγη ώρα από άνδρες της Αστυνομίας, στο Δημαρχείο Βόλου, ο  Αχιλλέας Μπέος.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου μετά τη μήνυση που υπέβαλε εναντίον του η δημοσιογράφος Κατερίνα Τασσοπούλου, για υβριστικούς χαρακτηρισμούς εναντίον της (15/12-12.30) μετέβησαν στο Δημαρχείο αναζητώντας τον -σε αργία Δήμαρχο – Αχιλλέα Μπέο, τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

Σε γραπτή του δήλωση, ο Αχιλλέας Μπέος, αναφέρει ότι .. “παραδίδεται αυτοβούλως”, «μετά τη μήνυση της Κατερίνας Τασσοπούλου σε βάρος μου, μεταβαίνω αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα, προκειμένου να πληροφορηθώ αν όντως ισχύει αυτή η διαδικασία και μάλιστα του αυτοφώρου ή όχι.
Φυσικά και ο κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να προσφεύγει δικαστικά, αν θεωρεί ότι θίγεται, όπως και ο κάθε πολίτης διατηρεί το δικαίωμα, αναφαίρετο, να ομιλεί και να εκφράζεται ελεύθερα.
Σε κάθε περίπτωση ο λαός του Βόλου καθημερινά πληροφορείται για τα δημοσιογραφικά σκουπίδια της πόλης και ποιο ρόλο παίζουν όλα αυτά τα χρόνια στα σημερινά τραγικά αδιέξοδα».

Η μήνυση
Η δημοσιογράφος Κατερίνα Τασσοπούλου, υπέβαλε  (14/12-20.00) μήνυση για εξύβριση και δυσφήμιση δηλώσεις εναντίον της, από τον Αχιλλέα Μπέο, στην τηλεοπτική εκπομπή του Σωτήρη Πολύζου στο TRT, καθώς απευθυνθηκε με χαρακτηρισμούς στη δημοσιογράφο. Κατέθεσε μήνυση σε βάρος του, στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου, κι έκτοτε, ο Αχ. Μπέος αναζητούνταν για να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

____________

* magnesianews.gr