Βόλος: Πού στρέφονται οι έρευνες- Τα κίνητρα και η αιτία του εγκλήματος

Προγραμματισμένη συνάρτηση σε οικία γνωστού προσώπου, ακολούθησε συμπλοκή και κατέληξε με το θανάσιμο τραυματισμό του ιδιοκτήτη μάντρας οικοδομικών υλικών στην περιοχή της Νέας Ιωνίας ο οποίος εντοπίσθηκε νεκρός με βαρύτατα τραύματα στο κεφάλι

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο Αργύρης Παγγουρέλιας, μαζί φιλικό του πρόσωπο μετέβησαν (21/08) σε οικία, στην οποία διαμένουν ο δράστης με τον αδελφό, τη μητέρα τους, και τη σύντροφό του μητέρα ενός λίγων μηνών βρέφους. Ύστερα από μεταξύ τους λογομαχία, ο δράστης τον τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι στην περιοχή του λαιμού, και του κατάφερε χτύπημα στο κεφάλι με αντικείμενο. Στο πλαίσιο της προανάκρισης ο δράστης συλληφθείς καξ θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Το κίνητρο του εγκλήματος δεν έχει προσδιορισθεί καθώς οι εμπλεκόμενοι στο φονικό φέρεται ότι έχουν απασχολήσει αρκετές φορές στο παρελθόν την Αστυνομία για υποθέσεις χρήσης ναρκωτικών. Ωστοσο φίλος της οικογένειας του δράστη αποδίδει το κίνητρο στη νεαρή μητέρα. Ο ιδιος υποστήριξε ότι την προηγούμενη ημέρα το θύμα και ένα ακόμα άτομο είχαν επισκεφτεί την οικία των αδελφών, ζητώντας από την νεαρή γυναίκα να επιστρέψει στην παλιά σχέση και μάλιστα με απειλές και μεγάλη έντασή.

Στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου προσήχθησαν όλα τα μέλη της οικογένειας καθώς και το άτομο που συνόδευε το θύμα, προκειμένου να διερευνηθεί τυχόν εμπλοκή στο έγκλημα.