Βόλος: Ομολόγησε ο δράστης- Έπληξε το θύμα με μαχαίρι στο λαιμό και τον χτύπησε με τούβλο στο κεφάλι

Ομολόγησε ως δράστης ο 34χρονος με θύμα τον 41χρονο ιδιοκτήτη μάνδρας οικοδομικών υλικών στο Βόλο, ενώ περιέγραψε τη σκηνή εγκλήματος

Ο 34χρονος γιος της ηλικιωμένης, η οποία μαζί με τον αδελφό  του είχαν προσαχθεί το Σάββατο (21/08) στην Αστυνομική Διεύθυνση Βόλου, ομολόγησε ως δράστης της δολοφονίας του 41χρονου Αργύρη Παγγουρέλια, ο οποίος στο παρελθόν διατηρούσε μάντρα οικοδομικών υλικών στην περιοχή της Νέας Ιωνίας, νωρίτερα το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Όπως υποστήριξε κατά την απολογία του, διαπληκτίστηκε με τον 41χρονο και με κουζινόμαχαιρο και τον έπληξε στο λαιμό ενώ με τούβλο τον χτύπησε στο κεφάλι. Ως κίνητρο απέδωσε προσωπικές μεταξύ τους διαφορές.

Στη σκηνή του εγκλήματος αυτόπτες βρέθηκαν η μητέρα του 34χρονυ, καθώς επίσης η νεαρή συμβία του και ένας φίλος του 41χρονου εργολάβου με τον οποίο είχαν μεταβεί μαζί στο σπίτι του δράστη.

Όταν ο 34 χρονος διαπίστωσε το θάνατοτου 41χρονου, επιχείρησε να αποκρύψει τα στοιχεία του εγκλήματος. Μετέφερε κι εγκατέλειψε το πτώμα σε ένα πάρκο ενω επέστρεψε στο σπίτι και καθάρισε το χώρο από τα αίματα, και προσπάθησε να κρύψει και το μαχαίρι.