Βόλος: Μεθυσμένος οδηγός κρατήθηκε με εντολή Εισαγγελέα ως δημόσιος κίνδυνος

Με εντολή του Εισαγγελέα Βόλου οδηγός ο οποίος συνελήφθη καθώς εντοπίσθηκε να οδηγεί υπό την επήρεια μέθης το αυτοκίνητό του, κρατείται καθώς κρίθηκε.. δημόσιος κίνδυνος.

Ήταν πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (10/02) στη Λεωφόρο Λαρίσης στο Βόλο, πλήρωμα της Τροχαίας Βόλου, διενεργεί έλεγχο αλκοτέστ στο 45άχρονο οδηγό, ο οποιος είχε χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, λόγω μέθης, και είχε προσκρούσει στη διαχωριστική νησίδα, χωρίς ο ίδιος να τραυματιστεί.

Οι Αστυνομικοί της Τροχαίας Βόλου, βεβαίωσαν αρκετές παρατυπίες ενώ στον έλεγχο αλκοτέστ που υποβλήθηκε ο οδηγός, στην πρώτη μέτρηση βρέθηκε να έχει καταναλώσει 1,43ml/Lt και στη δεύτερη 1,29 ml/lt αλκοόλ αν λίτρο αίματος.

Ο οδηγός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Βόλου ο οποίος  τον παρέπεμψε στο Αυτόφωρο, από όπου έλαβε και πήρε προθεσμία για να δικαστεί τη Δευτέρα (13/02) ενω με απόφαση του Εισαγγελέα τέθηκε υπό κράτηση καθώς είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν και άλλες φορές την Τροχαία με αδικήματα οδηγησης υπο την επήρεια μέθης και για πρόκληση τροχαίων.

Η Εισαγγελική απόφαση ελήφθη καθώς ο 45άχρονος οδηγός έχει προκαλέσει τροχαίο με εγκατάλειψη, και του έχει επιβληθεί αφαίρεση διπλώματος για 5 χρόνια ενώ έχουν εκδοθεί σε βάρος του δύο καταδικαστικές αποφάσεις για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης.

Ανάλογο περιστατικό, με τον Εισαγγελέα Βόλου να θέτει υπό κράτηση μεθυσμένο οδηγό, είχε καταγραφεί πριν από 11 περίπου χρόνια, και πάλι, λόγω υπερβολικής μέθης κατά την οδήγηση.