Βόλος: Καταγγελία στο Δημοτικό Συμβούλιο για επίθεση χούλιγκαν σε βάρος Ολυμπιονίκη

Αιματηρή επίθεση χούλιγκαν με καδρόνια και καρφιά, σε βάρος Ολυμπιονίκη στην πόλη του Βόλου, κατήγγειλε κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου, ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου (21/02) ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβούλος, Βασίλης Ζαχείλας και μετά από παρότρυνση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιώργου Μουλά, κατήγγειλε ότι στις 16 Ιανουαρίου, στη συμβολή των οδών Θερμοπυλών με Ορμινίου στην πόλη του Βόλου, ο Ολυμπιονίκης κωπηλάτης Στέργιος Παπαχρήστου, είχε δεχθεί επίθεση χούλιγκαν.

«Εδώ οι ροπαλιές βρήκαν στόχους με κατάγματα σε συμπολίτη μας από ομάδα 30-35 αληταράδων που έκανε και ανάρτηση σχετικού πανό. Αν επιχαίρουν οι διοικήσεις των συλλόγων από εδώ και πέρα η Πολιτεία πρέπει να επιβάλει την τάξη. Υπάρχουν και χειρότερες συμπεριφορές από αυτήν της Νίκης. Υπάρχουν και κάποιοι άλλοι αλητάμπουρες με κουτσαβάκια και μπράβους. Εμένα με έχουν απειλήσει κάποιοι άλλοι και αυτήν είναι η κατάσταση. Υπάρχει σοβαρό ζήτημα χουλιγκανισμού στην πόλη και από οπαδούς και παράγοντες και πρέπει να πάρουμε τα μέτρα μας», ανέφερε ο πρόεδρος του  Δημοτικού Συμβουλίου, Γιώργος Μουλάς.