Βόλος: Εντόπισαν νεκρό επιχειρηματία της πόλης, με τραύμα στο κεφάλι

Σε εγκληματική ενέργεια αποδίδεται μικροσκοπικά ο θάνατός επιχειρηματία της πόλης τον οποίο εντόπισαν νεκρό με τραύμα στο κεφάλι

Νεκρός εντοπίστηκε, νωρίς το απόγευμα (21/08) 46χρονος επιχειρηματίας του Βόλου στη συμβολή της οδού Ιωλκού, με την περιφερειακή οδό της πόλης. Σύμφωνα με την αυτοψία της Ασφάλειας,  ο 46χρονος επιχειρηματίας φέρει χτυπημα στο κεφάλι με αντικείμενο.
Από τις πρώτες πληροφορίες το έγκλημα αποδίδεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, καθώς το θύμα έκανε χρήση αλλά και διακίνηση ναρκωτικών.

Ο 47χρονος Αργύρης Παγγουρέλιας, ο οποίος στο παρελθόν διατηρούσε μάντρα οικοδομικών υλικών στην περιοχή της Νέας Ιωνίας μαζί με φίλο του, επισκέφθηκαν σπίτι γνωστού τους, στο οποίο βρίσκονταν ακόμη δύο άτομα. Μετά από συμπλοκή, ο 47χρονος δέχθηκε σφυριές στο κεφάλι και πλήγματα από μαχαίρι. Οι δράστες στη συνέχεια έβγαλαν στην αυλή το πτώμα και καθάρισαν το σπίτι από τα αίματα.

Στο χώρο κλήθηκαν αστυνομικοί της σήμανσης της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου και η ιατροδικαστής Λάρισας. Για την υπόθεση διεξάγεται έρευνα.