Βόλος: Διάρρηξη σε κτηνιατρεία, έκλεψαν κεταμίνη, ηρεμιστικά και αναισθητικά

Διαρρήκτες παραβίασαν κτηνιατρεία στην πόλη του Βόλου και όπως διαπιστώθηκε στοχο ειχαν να αφαιρέσουν ηρεμιστικά και αναισθητικά φάρμακα από τις φαρμακαποθήκες τους

Τέσσερα κτηνιατρεία έχουν παραβιάσει μέσα σε μια εβδομάδα στον Βόλο, σύμφωνα με πληροφορίες του gegonota.news με τους δράστες να έχουν αποσπάσει κεταμίνες, ηρεμιστικά και αναισθητικά φαρμακευτικά σκευάσματα καθως και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των κτηνιάτρων. Οι διαρρήξεις έχουν καταγράψει σε κτηνιατρεία στα Παλιά, στον Άνω Βόλο, στην 2ας Νοεμβρίου και στην Ιωάννου Καρτάλη, δύο εκ των οποίων έχουν διαπραχεθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο.

«Κλέψανε πράγματα αξίας από τα κτηνιατρεία όπως υπολογιστές , αλλά φάνηκε καθαρά ότι “χτυπάνε” για τα φάρμακα. Εμείς χρησιμοποιούμε κεταμίνη, ηρεμιστικά και αναισθητικά καθημερινά. Άδειασαν τα κτηνιατρεία από τα φάρμακα. Για όποιον δεν ξέρει να τα χρησιμοποιήσει ο κίνδυνος είναι τεράστιος» δήλωσε στα gegonota.news o πρόεδρος των κτηνιάτρων του Νομού Μαγνησίας, Παύλος Σταμόπουλος.

Η κεταμίνη ουσία που χρησιμοποιείται στην κτηνιατρική ως ταχύτατο αναισθητικό-καταπραϋντικό φάρμακο, έχει ψυχοδηλωτικές και διασχιστικές επιδράσεις με τους δράστες να εκτιμάται ότι είναι εξαρτημένα άτομα.