Βόλος: Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ διέσωσαν τέσσερα κουτάβια

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ κλήθηκαν σε διάσωση τεσσάρων κουταβιών που εντόπισαν δίπλα σε κάδο απορριμάτων

Η Ομάδα ΔΙΑΣ το βράδυ της Πέμπτης (18/11-20.00) κλήθηκαν από διερχόμενο ο οποίος εντόπισε στην Αγίου Γερασίμου στη διασταύρωση με την οδό Κουντουριώτου δίπλα από κάδο νεογέννητα κουτάβια.

Οι Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, με επικεφαλής τη Διοικητή της Ομάδας Ελένη Καραμπίνη και τους αστυνομικούς Ιωάννη Γλυνό, Παναγιώτη Πάνου, Στέργιο Πάσχο, Παναγιώτη Γιαννάκο, Γεώργιο Γεωργούση και Γιώργο Κιντέρογλου, παρέλαβαν τα κουτάβια και τα μετέφεραν στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, και τα φιλοξένησαν το βράδυ.

Σε ενημέρωση του αναδόχου κυνοκομείου Βόλου, Απόστολου Ανδρεαδάκη, ο οποίος  παρέλαβε τα κουτάβια, και με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης συνεχάρη το πλήρωμα της ΔΙΑΣ Βόλου.

«Ενα μεγάλο μπράβο από μένα στους αστυνομικούς, που φρόντισαν τα κουτάβια πολύ καλά, μέχρι την ώρα που πήγα να τα πάρω τα τάιζαν με μπιμπερό, ακόμα και τα ρούχα τους χρησιμοποίησαν για να τα κρατήσουν ζεστά», ενώ απευθύνει έκκληση σε ευαισθητοποιημένους πολίτες, να τα φιλοξενούν προσωρινά έως δύο μηνών και να μεταφερθούν στο καταφύγιο.  «Μου είναι πολύ δύσκολο το ξενύχτι για να τα φροντίζω. Για άλλη μία φορά ζητώ βοήθεια στο μεγάλωμα των κουταβιών μέχρι την ηλικία των δύο μηνών, ώστε να μπορέσω μετά να τα φιλοξενήσω στο καταφύγιό μου», σημειώνει.

______________________

* taxydromos.gr