Βόλος: Ανήλικη Ρομά αποπειράθηκε αυτοχειρία και Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ ανέκοψαν την πορεία της με τα χέρια τους

Άμεση η ανταπόκριση Αστυνομικών της ΔΙΑΣ, όταν ανήλικη Ρομά, βρέθηκε στο κενό από τη πεζογέφυρα της Περιφερειακής Οδού στο Βόλο, και με τα χέρια της ανέκοψαν την πορεία κατά την πτώση της, με τη ζωή της να βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Η 12άχρονη Ρομά (14/04-12.15) ανέβηκε στην πεζογέφυρα της Περιφερειακής Οδού στην πόλη του Βόλου, δίπλα στον καταυλισμό της Αγ. Παρασκευής και απειλούσε να ενεργήσει αυτοχειρία, αποδίδοντας την απόφασή της σε ερωτική απογοήτευση από ομόφυλό της. Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, μετέβησαν στο σημείο ενώ ενημέρωσαν και συναδέλφους τους από την  Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, καθώς στο χώρο είχαν αρχίσει να συγκεντρώνονται διερχόμενοι που παρακολουθούσαν το περιστατικό.

Η 12άχρονη βρέθηκε στο κενό με την ακαριαία αντίδραση Αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ βλέποντας το κορίτσι να πέφτει στο κενό, σήκωσαν τα χέρια τους ταυτόχρονα και κατάφεραν να ανακόψουν την πτώση.

Σε κατάσταση σοκ η έφηβη Ρομά παρελήφη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και για προληπτικές εξετάσεις μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, ενω τέθηκε υπό την παρακολούθηση παιδοψυχολόγου. Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκαν για περίθαλψη και οι Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ με θλαστικά τραύματα στα χέρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για δύο Αρχιφύλακες και έναν Υπαρχιφύλακας, οι οποίοι είχαν συλλάβει (10/04) δύο αλλοδαπούς- έναν Ρουμάνο και έναν Γεωργιανό- για κλοπές και ληστεία στο Βόλο και τη Λάρισα.