Βικτωρίας: Σομαλός νεκρός με τραύμα στην καρδιά- Επιτέθηκαν σε Αμεσοδρασίτες οι Σομαλοί δράστες της φονικής συμπλοκής (φωτο)

Συμπλοκή Σομαλών σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας, με έναν νεκρό Σομαλό και τους δράστες να επιτίθενται στους Αστυνομικούς της Αμεσης Δράσης κατά την άφιξή τους στο χώρο ύστερα από κλήσεις πολιτών

Σε επιχείρηση της Αστυνομίας (17/02-18.30) στην Πλ. Βικτωρίας στο κτίριο επί της Γ’ Σεπτεμβρίου στη συμβολή της με τη Χέϋδεν. Οι Αστυνομικοί σε αναζήτηση των Σομαλών δραστών ανθρωποκτονίας σε βάρος ομοεθνούς τους, τους ακολούθησαν στις ταράτσες παρακείμενων πολυκατοικιών, και προχώρησαν στη σύλληψη δύο Σομαλών.

Προηγήθηκε κλήση στην Άμεση Δράση από πολίτες για σοβαρό επεισόδιο σε διαμέρισμα Σομαλών επί της Γ’ Σεπτεμβρίου. Άμεσα στο σημείο μετέβησαν πληρώματα της Άμεσης Δράσης και ΟΠΚΕ και όπως διαπιστώθηκε στο διαμέρισμα της πολυκατοικίας, προηγήθηκε  συμπλοκή μεταξύ των διαβιούντων Σομαλών, οι οποίοι επιτέθηκαν και έπληξαν θανάσιμα με μαχαίρι 21χρονο ομοεθνή τους, με το θύμα να καταλήγει νεκρός με τραύμα στην καρδιά.

Πηγές ενημέρωσης του NantiaReport.gr αναφέρουν ότι με την άφιξη των πληρωμάτων της Άμεσης Δράσης, οι   Σομαλοί κατέγραφαν με τα κινητά τους τηλέφωνα τα όσα προηγήθηκαν και την άφιξη των Αστυνομικών.  Οι Σομαλοί δράστες της ανθρωποκτονίας, επιτέθηκαν και απώθησαν τους Αστυνομικούς και με “παρκουρ” από τις ταράτσες των πολυκατοικιών, σε μια απόπειρα να διαφύγουν . Σε καταδίωξη των δραστών οι Αστυνομικοί προχώρησαν σε δύο συλλήψεις. Για την υπόθεση έχει σχηματισθεί ποινική δικογραφία ενώ η έρευα είναι σε εξέλιξη.