Βίκυ Σταμάτη: “Ζητώ συγγνώμη από το παιδί μου για τους άλλους οι οποίοι μας κατέστρεψαν την ευκαιρία μας να ζήσουμε μαζί”

Ζήτησε παρέμβαση και μίλησε για την ποινική της μεταχείριση, την κράτηση του Άκη Τσοχατζοπούλου και το γιο τους, η Βίκυ Σταμάτη.

Λογω ασθενείας του Ανριπροέδρου της Έδρας, αναβλήθηκε η συνεδρίαση (22/02) του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων στην εκδίκαση της ποινικης υπόθεσης του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Η Βίκυ Σταμάτη, ζήτησε να παρέμβει στην εκπομπή “LaBiri-Biri” του “Ε” καθώς και η ίδια δεν παρέστη στην ακροαματική διαδικασία στο Εφετείο, για λογους ασθενειας του ανηλικου γιου της ενώ ουτε ο Ακης Τσοχατζοπούλος ζητησε μεταγωγή του απο τις Φυκαλές καθως δεν εχει αποκατασταθεί η υγεια του λογω προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Φορτισμένη συναισθηματικά και σε ψυχολογική ένταση, η Βικυ Σταμάτη μίλησε για τις δικές της “αλήθειες”.

Η ίδια, σημείωσε πως διαφωνεί με τον όρο «απολογία», μίλησε για το γιο της και πώς αναφέρονται στην κράτηση του πατέρα του Άκη Τσοχατζοπούλου. ..”βρισκόμαστε στην προεφηβεία, του λείπει ο πατέρας του, χρησιμοποιούμε για τον μπαμπά τη λέξη «εκεί». Πόσο άκαρδη λέξη η λέξη «εκεί». Δεν τολμούμε να πούμε τη λέξη φυλακή. Δεν τολμώ να του την πω. Λέμε απλά ο μπαμπάς είναι εκεί. Ο μπαμπάς έχει φως; Ο μπαμπάς είναι στο σκοτάδι;”…

https://www.youtube.com/watch?v=rh-wAsCYv64&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=rZ1IsoC-Yrw&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=fVdPs1kQWgc&feature=youtu.be