“Βάζουν την αποδεκατισμένη ΥΜΕΤ να πληρώσει την νυφη, ενώ οι 70-80 Αστυνομικοί ήταν σε δεξίωση για την ονομαστική εορτή του Φρουράρχου”

Επιστολή καταγγελία στο NantiaReport.gr, Αστυνομικού της ΥΜΕΤ για τις ευθύνες που επιρρόπτονται στην Υπηρεσία με αφορμή την επίθεση Ρουβίκωνα στη Βουλη, ενώ οι μόνιμα Υπηρετούντες στην Ασφάλεια της Βουλής ήταν σε δεξίωση για την ονομαστική εορτή του Φρούραρχου..

“Έχω δέκα χρόνια στην ΥΜΕΤ από το 2009 και δυστυχώς τις τελευταίες μέρες όλοι έχουν ρίξει το μπαλάκι ευθυνών σε αυτήν. Οι διμοιρίες πλέον έχουν απίστευτες δυνάμεις.

Μετά την τελευταία επίθεση του Ρουβίκωνα στην Βουλή “έπεσαν οι μάσκες”, αφού καταλάβαμε ότι κανένας δεν έχει την πρόθεση να παραιτηθεί ή η ηγεσία να “πάρει κεφάλια” γιατί είναι δικά της παιδιά και η καρέκλα (χρήματα) είναι γλυκιά.

Μετά από δεκάδες επιθέσεις του Ρουβίκωνα που μέσω αυτών έχουμε γίνει περίγελος και ρεζίλι σε όλους τους πολίτες, κάποιοι είπαν ότι τώρα πρέπει να διασώσουμε το “ΚΥΡΟΣ” της Αστυνομίας. Οι ίδιοι που κατήργησαν την ομάδα ΔΕΛΤΑ. Με ποιο τρόπο: Βάζοντας την αποδεκατισμένη ΥΜΕΤ να πληρώσει την νυφη. Γιατί με την αριθμητική δεν τα έχει βάλει κανείς.

Δεν μπορείς ενα έχεις 100 και 110 διαθέσιμους Αστυνομικούς σε κάθε βάρδια να ζητάς σε κάθε οκτάωρο 120 με 130 παρατακτεα, δεν είναι δυνατόν. Επίσης δεν είναι δυνατόν, να κάθονται όρθιοι οι χιλιοταλαιπωρημενοι συνάδελφοι στον ήλιο ή στην βροχή, χωρίς αλλαγή, απροστάτευτοι ενώ παράλληλα οι εκατοντάδες συνάδελφοι που υπηρετούν στη Βουλή να περνάνε χλιδατη υπηρεσιακή ζωή με τα επιδόματα και τα ρεπό τους και όπως ακούγεται εκείνη την στιγμή της επίθεσης, 70 με 80 Αστυνομικοί ήταν σε δεξίωση για την ονομαστική εορτή του Φρουράρχου (άραγε τα έξοδα ποιος τα πληρωνει;) και στην ΥΜΕΤ ούτε ένα μπουκάλι νερό λες και είναι είλωτες. Παράλληλα η συμπεριφορά Αξιωματικών της Βουλής προς τις διμοιρίες ήταν απαξιωτική.

Πιστευω τώρα να άλλαξαν γνώμη. Μετα από τα γεγονότα του Μακεδονικού, ήθελε ένας Αξιωματικός να κάνει αναφορά σε διμοιρια, η οποία είχε τραυματίες στα επεισόδια. Όλοι αυτοί οι “συνάδελφοι”των επιδομάτων περνάνε ζωή χαρισάμενη. Αραγε μήπως ήταν τότε που δεν μας άφηναν να μην πηγαίνουμε ούτε για κατούρημα; Τουλάχιστον έτσι ξέραμε ποιους έχουμε επακριβώς ΑΠΈΝΑΝΤΙ μας.

Οφείλουμε να υποβάλλουμε αναφορά παραπόνων για τις ενέργειες της διοίκησης απέναντι μας. Τελικά ο ΓΑΔΑρχης διοικεί μόνο εμάς; Τότε γιατί δεν μας ενισχύει κάνεις τους τόσα χρόνια; ή μήπως κάνουμε αίτηση να φύγουμε το καλοκαίρι..”

__________________

* Αστυνομικός ΥΜΕΤ