Βάρκιζα: Βρέφος απανθρακώθηκε σε φωτιά

Βρέφος απανθρακώθηκε σε φωτιά σε διαμέρισμα στη Βάρκιζα. Η μητέρα το εγκατέλειψε μόνο στο διαμέρισμα και έκανε εξωτερικό ραντεβού .

Τα ξημερώματα (28/02-01.30) στο διαμέρισμα  πολυκατοικίας στην οδό Έριδος στη Βάρκιζα, βρέφος 13 μηνών εντοπίσθηκε απανθρακωμένο μετά από φωτιά που ξέσπασε, ενώ η μητέρα του το είχε αφήσει μόνο του.

Οι Πυροσβέστες, κλήθηκαν να επιχείρησαν στο έργο κατάσβεσης πυρκαγιάς  σε γκαρσονιέρα 3ου ορόφου πολυκατοικίας. Η αιτία της φωτιάς δε έχουν διευκρινιστεί, ενώ εξετάζεται να αποδίδεται σε θερμαντικό σώμα.

Πέντε Πυροσβέστες με πέντε οχήματα επιχείρησαν στο έργο κατάσβεσης της πυρκαγιάς

Μέσα στο διαμέρισμα, πάνω στο διπλό κρεβάτι το πτώμα βρέφους μόλις 13 μηνών.  Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων, όπου οι γιατροί ανήγγειλαν το θάνατό του .

Μαρτυρίες ενοίκων,  υπέδειξαν στους Πυροσβέστες η 30άχρονη μητέρα του βρέφους κάτω από την πολυκατοικία, σε κατάσταση αμόκ, ενώ προσπαθούσε να ειδοποιήσει για τη φωτιά στο διαμέρισμα.

Η 30άχρονη μητέρα του βρέφους είχε αποκτήσει άλλα δυο παιδιά από διαφορετικούς συντρόφους

Γείτονος ανέφεραν ότι η 30άχρονη είχε αποκτήσει ένα βρέφος που αφού απομακρύνθηκε από την επιμέλεια της, και παρέμεινε σε ίδρυμα,  η κηδεμονία του ανατέθηκε στον πατέρα του, ενώ ένα μωρό που είχε αποκτήσει πρόωρα,  κατέληξε λόγω παραμέλησης στο Νοσοκομείο.