Βαρη: Διάρρηξη και ληστεία στην μονοκατοικία της Τέττας Καμπουρέλη

Παρά τις αναζητήσεις οι δράστες διέφυγαν ενώ τοσο η Τέττα Καμπουρέλη όσο και ο σύζυγος της Βασίλης Γκουρούσης δεν επιθυμούσαν να μεταφερθούν σε Νοσοκομείου.

image

Κι ενώ η ασφάλεια των πολιτικών ενισχύεται με Αστυνομικές δυνάμεις τις οποίες έχουν αποσπάσει από Αστυνομικές Υπηρεσίες η ασφάλεια των πολιτών καθημερινά επαφιεται στις ληστρικες διαθέσεις των κακοποιών.
Διάρρηξη στη μονοκατοικία στην οποία διαμένει η τηλεοπτική περσονα Τέττα Καμπουρέλη με το σύζυγό της Βασίλη Γκουρούση και το γιο τους.
Οι δράστες τρία άτομα σύμφωνα με τις μαρτυρίες του ζευγαριού, είσεβαλλαν (29/04-21.30) από το παράθυρο της Κουζίνας.
Στην εκπομπή ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ του “Ε” η Τέττα Καμπουρέλη και ο σύζυγος της Βασίλης Γκουρούσης περιέγραψα να την επίθεση και ληστεία σε βάρος τους όπως τη βιωσαν.

Σύμφωνα με την κατάθεση στους Αστυνομικούς, με την απειλή δύο πιστολιών και μαχαιριού, ακινητοποιήσαν το ζευγάρι και απεσπασαν χρηνατοκιβωτιο -το οποία δεν ήταν εντοιχισμένο -και περιείχε κατά δήλωση των θυμάτων κοσμήματα και χρήματα περίπου #€15.000.
Όπως κατέθεσε ο Βασίλης Γκουρούσης επιτέθηκε σε έναν από τους δράστες, κατάφερε να του αποσπάσει το όπλο και πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμο, χωρίς να προκληθεί τραυματισμός. Έτερος δράστης με πιστόλι πυροβόλησε στον αέρα επίσης με το συνεργό του στην αναστάτωση που προκλήθηκε με τη λαβή του μαχαιριού, χτύπησε στο κεφάλι το Βασίλη Γκουρούση.
Οι δράστες διέφυγαν ενώ τα θύματα δήλωσαν στην Αστυνομία ότι δεν επιθυμούσαν να μεταφερθούν σε Νοσοκομείο.
Προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια Βάρης .