ΒΑΓΙΑ- ΒΟΙΩΤΙΑΣ: Τρεις νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα και παράσυρση..

Δύο νεκροί οδηγοί, κι ένα ακόμα άτομο που έσπευσε σε βοήθεια, καθως και η παράσυρση Αστυνομικού είναι ο τραγικός απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος και παράσυρσης (06/11) στην ΕΟ Λιβαδειάς Θηβών, στη διασταύρωση Βαγίων, στη Βοιωτία.

image

Οπως διαπίστωσε η τροχαία, διερχόμενο βυτιοφόρο το οποιο οδηγουσε 61χρόνος, συγκρούστηκε (06/11-18.55) υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, με προπορευομενο τρακτέρ με χειριστή 42χρονο από τα Βάγια (11,8χ/θ) . Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα τα οχήματα να εκτραπούν και οι δύο οδηγοί να χάσουν ακαριαία τις ζωές τους.

Κάτοικος από τα Βάγια, ο οποίος ενημερώθηκε για το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, έφτασε στον κόμβο κι επιχείρησε να διασχίσει το οδόστρωμα και να πλησιάσει τα δύο οχήματα να βοηθήσει τους δύο οδηγούς, όταν παρασύρθηκε (06/11-19.30)από διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε 37χρονος. Ασθενοφόρο που είχε μεταβεί στο σημείο για το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, παρέλαβε τον 47χρονο άνδρα, προκειμένου να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ωστόσο, ότι ήταν  ήδη νεκρός. image

Πυροσβέστες απεγκλώβισαν από την καμπίνα του βυτιοφόρου νεκρό τον 61χρονο οδηγό, ενώ η κυκλοφορία διεκόπη  μέχρι να απομακρυνθούν τα συντρίμμια των οχημάτων.

image

Τραυματίας μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Αθήνας και ένας 40 χρονος αστυνομικός της Τροχαίας, ο οποίος κατά τη ρύθμιση και εκτροπή της κυκλοφορίας (11,2χθ) λόγω του τροχαίου (06/11-19.45), παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε 34χρονος. Αρχικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Θήβας, ωστόσο κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί στην Αθήνα, όπου νοσηλεύεταιεκτός κινδύνου.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport