Τρομοκρατία: Προφυλακίστηκε και ο 27άχρονος -από τα αδέλφια-, ως συνεργός του Γ.Πετρακάκου.

Προφυλακιστέος κρίθηκε και αναμένεται να οδηγηθεί φυλακή μετά την απολογία του ο 27άχρονος ο οποίος είχε συλληφθεί στο Μώλο Ραχών Φθιώτιδας, κατηγορούμενος ως συνεργός του ήδη προφυλακισμένου Γιώργου Πετρακάκου .

Με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 27άχρονος από τα δύο αδέρφια ο οποίος κατηγορείται για κακουργηματικές πράξεις, μεταξύ των οποίων σευμμετοχή και σε τρομοκρατικές ενέργειες.

Ο νεαρός κατηγορούμενος, σύμφωνα με το συνήγορό του, φέρεται να υποστήριξε ότι δεν είχε γνώση για το βαρύ οπλισμό που εντοπίσθηκε στο σπίτι του στο Μώλο Φθιώτιδας: «Είμαι παιδικός φίλος με το Γιώργο. Τον αγαπούσα και τον φοβόμουν παράλληλα. Δεν έχω συμμετάσχει ποτέ σε εγκληματική ενέργεια. Το μόνο που έκανα ήταν να νοικιάσω στο Γιώργο το σπίτι στο Μώλο και να του δώσω τα κλειδιά».

Ο 35άχρονος αδερφός του 27άχρονου, και ο πατέρας τους, αφέθηκαν ελεύθεροι μετά τις απολογίες τους με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης 2 φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους.