Τροχαίο Ζωνιανά: Η μητέρα της 23άχρονης την ενημέρωσε για το θανάσιμο τραυματισμό της 2χρονης κόρης της

Στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, όπου παραμένει σε νοσηλεία η 23άχρονη μμητέρ, ενημερώθηκε από τη μητέρα της, ότι το δίχρονο κοριτσάκι της, έχει χάσει τη ζωη του.

Με τη συνδρομή Ψυχολόγου και ψυχιατρου η μητέρα της 23άχρονης ανακοίνωσε στην κόρη της, την τραγική κατάληξη της 2χρονης Ελευθερίας. Στην αγγελία θανάτου της 2χρονης κόρης της για τη νεαρή μητέρα, εκτιλήχθηκαν σπαρακτικές σκηνές στη ΜΕΘ του Βενιζελειου Νοσοκομείου.

Η 23άχρονη σύμφωνα με το νοσηλευτικοϊατρικο προσωπικό, ρωτουσε επιμονα να μάθει για την κατάσταση της υγείας της 2χρονης κόρης της, χωρις ωστόσο κανείς να μπορεί να της δωσει απαντήσεις.

Φωτο creative.gr
Φωτο creative.gr

Ο Διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας κ. Ανέστης Κιούλπαλης, ανέφερε ότι ενδεχομένως την Πέμπτη (27/10) η 23άχρονη θα λαβει εξιτήριο από τη ΜΕθ και νθα μεταφερθεί στη Χειρουργική Κλινική. Πλέον, έχει αποσωληνωθεί, αναπνέει μόνη της και έχει σταθερό αιματοκρίτη.

Όλα τα μέλη της οικογένειας Παπουτσακη απο τα Ζωνιανά, περιμένουν η νεαρή μητέρα να σταθεί ξανά στα πόδια της μετα το σοβαρό τροχαιο δυστυχημα, που στοιχισε τη ζωη στη 2χρονη κορη της καθώς έχει να μεγαλώσει άλλα τρία ανήλικα παιδιά που την έχουν ανάγκη.

___________

*ekriti.gr/Γιώργος Ι. Παπαδάκης