Τροχαία: Έκκληση για πληροφορίες σε θανατηφόρο τροχαίο δικυκλιστή.

Μάρτυρες και στοιχεία για τον εντοπισμό οδηγού Φορτηγού με ρυμουρκούμενο, ο οποίος παρέσυρε και τραυματισε θανάσιμα 24άχρονο φοιτητή, αναβάτη δικύκλου, και εγκατέλειψε το σημείο του δυστυχήματος.

Ξημερώματα Τετάρτης (11/11- 01.20) επί της Λ. Κηφισού στο ύψος της εξόδου προς την οδό Αγίας Άννης, στην περιοχή του Αγ. Ι. Ρέντη, με κατεύθυνσης προς Λαμία. Συρμός νταλίκας με κόκκινο ρυμουλκό και γκρι ασημί επικαθήμενο με μουσαμά, (αγνώστων λοιπών στοιχείων κυκλοφορίας) παρέσυρε προπορευόμενο δίκυκλο σε ομόρροπη πορεία. Ο 24άχρονος Βασίλης, αναβάτης του δικύκλου, εκτιναχθεί σε απόσταση δεκάδων μέτρων με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαρύτατα στη σπονδυλική στήλη και να χάσει τη ζωή του. Ενώ ο επαγγελματίας οδηγός χωρις να σταματήσει όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, εγκατέλειψε το μοτοσικλετιστή, ανέπτυξε ταχύτητα και διέφυγε από το σημείο του δυστυχήματος.

O νονός του νεαρού, Στέλιος Κορδοπάτης απευθύνει έκκληση σε όποιον μπορεί να γνωρίζει τα στοιχεία του επαγγελματία οδηγού που προκάλεσε το δυστύχημα,
«βοηθήστε μας να βρούμε τον φονιά του παιδιού μας. Κάνουμε έκκληση σε όποιον ξέρει κάτι να επικοινωνήσει είτε στα τηλέφωνα της αστυνομίας, είτε στο προσωπικό μου τηλέφωνο (6944.301326) Αυτό το έγκλημα δεν πρέπει να μείνει ατιμώρητο».

Ο 24άχρονος Βασίλης, φοιτητής πληροφορική στο Πανεπιστήμιο Πειραιά πριν από ένα χρόνο είχε “χάσει” τον πατέρα του, με την αδελφή του, να στέκεται δίπλα στη μητέρα τους.
Προανάκριση διενεργεί η Τροχαία Περαιά, ενω για όποιον γνωρίζει οτιδήποτε, και μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του οδηγού, να επικοινωνήσει στα τηλέφωνα  210.4139263, 210.4139270 και 210.4177700.