Τροχαία: Αναζητά πληροφορίες για τροχαίο στην Π. Ράλλη

Θύμα θανατηφόρου τροχαίου δυστυχήματος, 49άχρονος από το Πακιστάν, όταν το δίκυκλο στο οποίο επέβαινε το πρωί της περασμένης Κυριακής, παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα, επί της Π.Ράλλη. Έκκληση για πληροφορίες απευθύνει η Τροχαία

Κινούμενος στη Λεωφόρο Π.Ράλλη, (01/11) από Πειραιώς προς Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, ο 49άχρονος Πακιστανός, ως αναβάτης δικύκλου, προσέκρουσε σε πόρτα οχήματος, που άνοιξε ο 56άχρονος οδηγός οχήματος, όταν στάθμευσε χωρίς να ελέγξει την κυκλοφορία.

Από την πρόσκρουση ο 49άχρονος από το Πακισταν, έχασε τον έλεγχο του δικύκλου του, παρεξέκλινε της πορείας του αριστερά στη Λεωφόρο, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από διερχόμενο αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου εγκατέλειψε τον σημείο του δυστυχήματος και αποχώρησε. Στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η Τροχαία αναζητά τον ιδιοκτήτη και οδηγού του οχήματος με αριθμό κυκλοφορίας ΖΥΚ 2333.,  σύμφωνα με καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες, και εγκατέλειψε το σημείο του δυστυχήματος, και απευθύνει έκκληση σε οποίον γνωρίζει σχετικά να επικοινωνήσει για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας.