ΤΡΙΠΟΛΗ: Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστικη εξέταση στη σορό του επιχειρηματία.

Ολοκληρωθηκε η νεκροψια νεκροτομη στη σορό του 42χρονου Θοδωρή Παπαναστάση, του επιχειρηματία νυχτερινού κέντρου στην Τρίπολη ο οποίος εντοπίσθηκε δολοφονημένος σε κεντρικό σημείο της πόλης (26/10).

Ο δράστης με πυροβόλο όπλο οπως διαπιστώθηκε απο την ιατροδικαστική εξέταση δολοφόνησε το 42χρονο ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου της Τρίπολης Θοδωρή Παπαναστάση. imageΣύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης η γνωστό στον επιχειρηματία πρόσωπο για λογαριασμό του δράστη, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον επιχειρηματία, και του όρισε το ραντεβού στην πολυκατοικία στην οποία διατηρούσε γραφεία, στο κέντρο της πόλης. “Συμβόλαιο θανάτου” προσδιορίζουν στους δράστες οι Αρχές, με το βράστη να έχει απομακρύνει από το χώρο κάλυκες από το πιστόλι με το οποίο πυροβόλησε τον 42χρονο επιχειρηματία.

Η εγκληματική ενέργεια σε βάρος του 42χρονου, προκάλεσε ανησυχία στους κατοίκους της πόλης, με τη δολοφονία του θόδωρου Παπαναστάση, η σορός του οποίου εντοπίσθηκε σε κεντρικό σημείο της πόλης. Όπως διαπιστώθηκε κατά την προανάκριση, ο επιχειρηματίας ύστερα από κλήση την οποία δέχθηκε, βρέθηκε στο γραφείο, στην οδό Ουάσιγκτον, στο κέντρο της πόλης της Τρίπολης. Στο γραφείο προσδιορίζεται από τους Αστυνομικούς ο χώρος που ο επιχειρηματίας, δέχθηκε τα πυρά του εκτελεστή.image
Από τη διενέργεια νεκροτομής που ενεργήθηκε στην Κόρινθο, αν και αρχικά εκτιμήθηκε από τη νεκροψία στη σορό ότι είχε δεχθεί χτυπήματα από “νύσσον και τέμνων όργανο”, ενδεχομένως σφυρί, διαπιστώθηκε ότι το θύμα φέρει τραύματα στο κεφάλι, τον θώρακα και στο αριστερό άνω άκρο, από 38άρι. Οπως εκτιμά το κλιμάκειο της Ασφάλειας που διενεργεί την προανάκριση, ο/οι δράστης/ες είτε χρησιμοποίησαν περίστροφο είτε πιστόλι, και στις δύο περιπτώσεις, περισυνέλλεξαν τουν κάλυκες από το χώρο, προκειμένου να αποκρύψουν την ταυτότητα και τα στοιχεία τα οποία ενδεχομένως τους προσδιόριζαν και οδηγούσε στη σύλληψή τους.
Προανάκριση κι έρευνα για την εξακρίβωση στοιχείων στην εξιχνίαση της δολοφονίας διενεργεί η Ασφάλεια Τρίπολης.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport