Τρίκαλα: Ελεύθερος υφ’ όρων ο Αστυφύλακας

Με απόφαση Ανακριτή και Εισαγγελέα ο Αστυφύλακας της Υποδιεύθυνσης Τρικάλων ο οποίος καταγγελθηκε από την πρώην σύζυγό του για ασέλγεια στην 4χρονη κόρη τους, αφέθηκε υφ’ όρων ελεύθερος

Ολοκλήρωσε την κατάθεσή του ενώπιον του Ανακριτή (19/11-17.30) ο 29χρονος Αστυφύλακας και απο κοινού με τον Εισαγγελέα αποφάσισαν να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr αξιολογήθηκε νεότερη κατάθεση παρουσία παιδοψυχολόγου, της 4χρονης κόρης του, η οποία αποτυπώθηκε σε βιντεοληπτικό υλικό και αξιολογήθηκε συνδυαστικά με τις καταθέσεις και τα ευρήματα.

Σε γραπτή δήλωσή του ο 29χρονος Αστυνομικός, επισημαίνει, «Η Κατερίνα , η Οικογένεια μου , οι νομικοί μου παραστάτες και εγώ αισθανόμαστε ευγνωμοσύνη στην εξαιρετική Παιδοψυχίατρο Τρικάλων και σε όσους τήρησαν τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας. Λυπούμεθα για όσους λοιδορούσαν μονίμως του άρθρου 277 του Κώδικος Ποινικής Δικονομίας και την σημασία της ψυχιατρικής επιστήμης. Λυπούμεθα ιδιαίτερα για όσους από βαριά αμέλεια και έλλειψη συνειδήσεως, υποκρίθηκαν το ρόλο του Προανακριτή και για όσους παραβίασαν για τις δικές τους σκοπιμότητας το τεκμήριο της αθωότητας και μας κατέστησαν δημόσιο θέαμα . Περιφρονούμε εκείνους που σκηνοθέτησαν την κατηγορία και δηλώνουμε ότι οι ευθύνες όλων θα αναζητηθούν».