Τριχωνίδα: Το όχημα της 44άχρονης Ειρήνης Λαγούδη, όπως το εντόπισε η 6ηΕΜΑΚ (ΦΩΤΟ)

Φωτογραφικό υλικό όπως αποτυπώθηκε κατά την αυτοψία στο χώρο που εντοπίσθηκε νεκρή η 44άχρονη Ειρήνη Λαγούδη.

ΑΥΤΟΧΕΙΡΙΑ_ΕΙΡΉΝΗ ΛΑΓΟΥΔΗ_ΚΑΤΟΧΗ_ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΔύο φωτογραφίες, από το εσωτερικό του οχήματος της 44άχρονης Ειρήνης Λαγουδη και την εξωτερική πίσω πλευρά του, δημοσιεύει το protothema.gr.
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, στο λάρυγγα της 44άχρονης γυναίκας, εντοπίζονται υπολείμματα κατανάλωσης ουσίας, πριν το θάνατό της, ωστόσο αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικοιστολογικών εξετάσεων.
Παράλληλα οι Αρχές, εξετάζουν βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες της περιοχής, που έχουν καταγράψει μέρος της διαδρομής που είχε ακολουθήσει το αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη την ημέρα της εξαφάνισής της.

Το όχημα της 44άχρονης, εμφανίζεται να διέρχεται το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου (06/01) από το Παναιτώλιο με κατεύθυνση την Παραβόλα Αιτωλοακαρνανίας και να κατευθύνεται προς το σημείο της λίμνης όπου εντοπίσθηκε νεκρή από την 6η ΕΜΑΚ.

Οι Αρχές που επεξεργάζονται το υλικό από κάμερες ώστε να αποτυπώσουν τις κινήσεις της 44άχρονης, ημέρα κατά την οποία εξαφανίστηκε.

Όπως ανέφεραν συγγενείς της 44άχρονης, είχε βρει το πρωί του Σαββάτου (06/01) από το σπίτι της, στην Κατοχή και κατευθύνθηκε προς το συνεργείο του Αγρινίου. Λίγο πριν τις 12.00 το μεσημέρι (06/01) κάμερα ασφαλείας καταγράφει το αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγουδη να ακολουθεί αντίστροφη πορεία από το Αγρίνιο με κατεύθυνση την Κατοχή.

Η 44άχρονη όπως προκύπτει από μαρτυρίες σταμάτησε να αγοράσει γλυκά για τη γιορτή του γιου της και καφέ ενώ επέστρεφε στο σπίτι της οικογένειας.

Από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας, το “στίγμα” του κινητού της 44άχρονης καταγράφεται στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου και στη συνέχεια στο Παναιτώλιο, και τελικά στο σημείο που εντοπίσθηκε νεκρή η Ειρήνη Λαγουδη.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση αποδίδει «θάνατο από εισπνοή αιθάλης» στη 44άχρονη Ειρήνη Λαγουδη και συγκλίνει στην αυτοχειρία. Ωστόσο οι δικοί της άνθρωποι, υποστηρίζουν οτι ο θάνατός της είναι  εγκληματική ενέργεια απο άγνωστο άτομο, σε «ραντεβού θανάτου».

«Αν ήθελε πραγματικά να αυτοκτονήσει θα μπορούσε να το κάνει και εδώ, στα χωράφια της. Δεν αυτοκτόνησε η Ειρηνούλα μας, τη δολοφόνησαν. Δεν ήταν από τους ανθρώπους που θα άφηνε τα τρία της παιδιά ορφανά», υποστηρίζουν συγγενείς της 44άχρονης γυναίκας.

Οι συγγενείς της 44άχρονης Ειρήνης Λαγουδη, θέλουν απόλυτη διαλεύκανση, και να μη μπει στο αρχείο η υπόθεση, ενω ζητούν επιτακτικά απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα, «πού βρίσκεται το κινητό της τηλέφωνο» και γιατί δεν έχει εντοπιστεί καθώς  φφέρεται πριν το θάνατό της, η Ειρήνη Λαγούδη να εχει αποστείλει δύο γραπτά μηνύματα, σε στενό συγγενικό της πρόσωπο και στον άνθρωπο με τον οποίο φέρεται να είχε συνάψει ερωτική σχέση.

__________________

* φωτο, protothema.gr