Τριχωνίδα: Έγκλημα ή αυτοχειρία, ο θάνατος της 44άχρονης Ειρήνης Λαγούδη- Αναμένεται το πόρισμα της νεκροψίας

Τα ακριβή αίτια του θανάτου της 44άχρονης μητέρας, η οποία βρέθηκε νεκρή σε χωράφι, δύο ημέρες μετά την εξαφάνισή της από το σπίτι της στην Κατοχή Οινιάδων του Δήμου Μεσολογγίου, ερευνούν οι Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αυτοψία που διενήργησε ο ιατροδικαστής Πατρών, Ανδρέας Γκότσης, η αρχική εκτίμηση για εγκληματική ενέργεια δείχνει να μην επιβεβαιώνεται και να προκύπτουν ενδείξεις αυτοχειρίας.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, δεν προκύπτουν μικροσκοπικά ευρήματα που να τον οδηγούν στο ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, όπως είχε αρχικά διαφανεί με την οριστική εκδοχή ως προς τα αίτια θανάτου της 44άχρονης να προσδιορίζονται με την ολοκλήρωση της νεκροτομής (09/01). στο Νοσοκομείο Πατρών.

Σε δηλώσεις του, και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας, αναφέρθηκε στην εκτίμηση του ιατροδικαστή ότι τα στοιχεία παραπέμπουν σε αυτοχειρία .

Η Ειρήνη Λαγούδη από την Κατοχή Μεσολογγίου, έφυγε το Σάββατο (06/01) λέγοντας ότι θα πάει στο Αγρίνιο και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη της.

10petrooxrii_onairnews

Ο αδελφός της 44άχρονης Γιώργος Λαγούδης, περιέγραψε τις τελευταίες επικοινωνίες που είχε μαζί της, «Οδηγούσε ένα Ford Ka, κίτρινο  με πινακίδες ΝΕΤ 9846. Ήμασταν μαζί τα Χριστούγεννα για διακοπές στην Αθήνα στο σπίτι μου. Επέστρεψε την Παρασκευή στο χωριό με την οικογένειά της, το Σάββατο ήρθε στο Αγρίνιο να παραλάβει το αυτοκίνητό της που το είχε αφήσει με βλάβη για να της το φτιάξουν και έφυγε και γύρισε στο χωριό περίπου στις 12 η ώρα. Για κάποιο λόγο, κατά τη μια περίπου πήρε ξανά ξαφνικά το αυτοκίνητο. Όπως φαίνεται από τις κεραίες της κινητής τηλεφωνίας επέστρεψε στο Αγρίνιο, στην ευρύτερη περιοχή που ήταν το συνεργείο. Δεν ήρθε στο συνεργείο, αλλά στην ευρύτερη περιοχή».

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι το στίγμα από το κινητό της τηλέφωνο δείχνει πως ήταν στην ευρύτερη περιοχή. Στη μια και μισή το μεσημέρι μίλησε με τη μικρή κόρη της, της είπε πως είμαι στον μάστορα για το αυτοκίνητο, που αυτό δεν ευσταθεί, αν ήταν αυτός ο μάστορας. Ήταν στην ευρύτερη περιοχή αλλά δεν ήταν στον μάστορα. Μετά από 5 λεπτά έπαψε να λειτουργεί το τηλέφωνό της».

«Έφυγε ξαφνικά χωρίς ιδιαίτερο λόγο και δεν ειδοποίησε τα παιδιά. Σπίτι άφησε τα πάντα. Το μόνο που έχει μαζί της είναι το δίπλωμα του αυτοκινήτου. Δεν πήρε κάρτες, χρήματα, ή βαλίτσες».

Όπως σημείωσε ο αδελφός της 44άχρονης Ειρήνης Λαγουδη αν και είχε περάσει δύσκολα στη ζωή της, «δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα, δεν είχε τάσεις φυγής. Είναι μια πολύ δυνατή γυναίκα. Έχασε νωρίς τον άνδρα της, τους γονείς της είναι και άντρας και μητέρα για τα παιδιά της. Μείναμε ορφανοί από μικροί και πάλευε. Ήταν φουλ αισιόδοξη, τρομερή προσωπικότητα. Χαμογελαστή και αισιόδοξη. Αγαπούσε εμένα και τα παιδιά της. Δε θα έκανε ποτέ κάτι κακό στον εαυτό της. Είναι ξαφνικό και περίεργο που έφυγε έτσι από το σπίτι».