“Τρέχουν να προλάβουν μία θέση στο πάνθεον των εκλεκτών, έχουν το λιγότερο κάτι μήνες να φορέσουν στολή”|ΑΠΟΨΗ*

..”συνδικαλιστές της πόλης μας εκθιάζουν την κίνηση της ομοσπονδίας να καταλάβει τα γραφεία του κυβερνώντος κόμματος. Τρέχουν να προλάβουν μία θέση στο πάνθεον των εκλεκτών.. “Συνάδελφοι” που έχουν το λιγότερο κάτι μήνες να φορέσουν στολή, Αξιωματικοι που νομότυπα εκλέγονται και συμμετέχουν και στις εκλογές …”

image

Τις τελευταίες ώρες βλέπω αναρτήσεις από συνδικαλιστές της πόλης μας που εκθιάζουν την κίνηση της ομοσπονδίας να καταλάβει τα γραφεία του κυβερνώντος κόμματος. Τρέχουν να προλάβουν μία θέση στο πάνθεον των εκλεκτών του προέδρου.
“Συνάδελφοι” που έχουν το λιγότερο κάτι μήνες να φορέσουν στολή, Αξιωματικοι που νομότυπα εκλέγονται και στην ένωση ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και συμμετέχουν και στις εκλογές των αξιωματικών. Δεν είδα όμως τους ίδιους όταν πρώτη η ένωση μας μαζί με τις δύο παρατάξεις που διοικούν το σωματείο να συμμετέχουν στην αντίστοιχη εκδήλωση να έρχονται, όχι πολύ μακριά στην Πλ.Αριστοτέλους.
Οι απαντήσεις εύλογες …
Δεν έχω τίποτα να κερδίσω από Θεσσαλονίκη.. Αθήνα και ομοσπονδία είναι το μέλλον της μη εργασίας μας.
Κύριε Πρόεδρε της ομοσπονδίας σας καλώ να επισπεύσετε τις διαδικασίας συγκρότησης της επιτροπής δεοντολογίας.. Να καλέσετε όλους εμάς τους επίφοβους που κατά τη γνώμη σας καταφερόμαστε κατά της ομοσπονδίας… Έτσι ώστε να ειπωθούν τα πράγματα με το ονοματεπώνυμο τους…
Όταν μιλούσα προσωπικά για κινητοποιήσεις ήμουν ο γραφικός ο εγκάθετος ο αντιδραστικός τώρα που το πρόβλημα είναι μπροστά μας δεν είναι ώρα να κοιτάξουμε τι κάναμε ή μάλλον τι δεν κάναμε..
Ας κερδίσουμε έστω και τώρα το ελάχιστο. Γιατί θα είναι καλό για όλους. Αλλά στην αυτοκριτική ας βάλουμε και αυτά που χάνουμε…

_______
image

*ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΟΑΣΥ
ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΜΕΛΟΣ ΑΣΠΑ