Τρχ.Ελληνικού: (Δεν) ήταν .. "Μες στην καλή χαρά"!

Τα πρόστιμα της τροχαίας, για τους παραβάτες οδηγούς, είναι τσουχτερά!.. Οι εκπρόσωποι του “Νόμου της ασφάλτου”, δεν κάνουν διακρίσεις, με το “ροζ μπλοκάκι” να “κοκκινίζει”, όταν οι παραβάσεις είναι ..”μαζεμένες”!

Σε μπλόκο της τροχαίας Ελληνικού, το περασμένο Σάββατο (24/05) οι Αστυνομικοί, ακινητοποίησαν στην παραλιακή Λεωφόρο, τις πρώτες πρωινές ώρες, το αυτοκίνητο που οδηγούσε η νεαρή ανερχόμενη συμπαρουσιάστρια του ALPHA Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όταν διαπίστωσαν πολλαπλές παραβάσεις του ΚΟΚ.

Το πλήρωμα της τροχαίας που διενεργούσε ελέγχους στην παραλιακή, εντόπισε τη νεαρή οδηγό του πολυτελούς αυτοκινήτου, να μιλάει στο κινητό της ενώ είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα. Κατά την ακινητοποίηση του οχήματος και τον έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι δεν έφερε στο όχημα ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Όπως προβλέπεται από τον ΚΟΚ, το σύνολο του ποσού για τις παραβάσεις οι οποίες της βεβαιώθηκαν, υπολογίζεται στα 950€, ενώ προβλέπεται και αφαίρεση διπλώματος.
Το περιστατικό δε θα είχε γίνει γνωστό, αν η ίδια στην εκπομπή που εμφανίζεται, την Κυριακή (25/05) δεν αναφερόταν στην κλήση που έλαβε από την τροχαία, με ειδική μνεία στο προσωπικό της τροχαίας Ελληνικού. Στον αέρα της εκπομπής ακουγόταν μουσικό χαλί, το τραγούδι «Στο αντίθετο ρεύμα» του Γιάννη Πλούταρχου, όταν η νεαρή τηλεπερσόνα, απευθυνόμενη σε όσους παρακολουθούσαν την εκπομπή ανέφερε «Ξέρετε γιατί μ’ αρέσει αυτό το τραγούδι; Γιατί έφαγα μία κλήση χθες από την τροχαία… Ευχαριστώ πολύ την τροχαία Ελληνικού» ανέφερε με.. αρκετή δόση ειρωνείας.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport