Τραυμάτισαν Αστυνομικό της ΥΜΕΤ στο κεφάλι κατά την εισβολή του ΠΑΜΕ στο Υπ.Εργασίας

Επεισόδια από μέλη του ΠΑΜΕ που συμμετείχαν στην πορεία διαμαρτυρίας και πραγματοποίησαν εισβολή στο Υπ.Εργασίας. Τραυματίας Αστυνομικός της ΥΜΕΤ.

FB_IMG_1512472671757
Τα μέλη του ΠΑΜΕ (05/12,12:30) έξω από το Υπουργείο Εργασίας σε προγραμματισμένη πορεία έφτασαν μπροστά στα κατεβασμένα ρολά. Απο την ένταση και την πιεση των μελων του ΠΑΜΕ έσπασαν τα ρολά και εισέβαλαν στο θυρωρείο.

FB_IMG_1512476408503

Κατά την εισβολή στο Υπ.Εργασίας, σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές στο Nantiareport.gr- διμοιρία αποτελούμενη από εννέα (!) Αστυνομικούς αιφνιδιάστηκε και δέχθηκε ταυτόχρονη επίθεση και στις δύο πλευρές  της διάταξης, από τους διαδηλωτές. Αστυνομικός της ΥΜΕΤ, στη διάρκεια των επεισοδίων, τραυματίστηκε στο κεφάλι.

Greek workers storm Labor Ministry in protest of Strike Law ch…

Members of a Greek trade union stormed the Labour Ministry building in Athens, a day after government's decision to enforce stricter rules on unions and strikes.Crowds entered the Ministry building breaking through security forces and the building's entrance. Greek government proposed to increase the percentage of union members required to approve a strike to above 50 percent, and then immediately withdrew the proposal after unions and opposition parties objected, local media said.Athens, Greece, 5 December 2017.

Gepostet von Epoca Libera am Dienstag, 5. Dezember 2017

Για τον τραυματισμό του Αστυνομικού δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ.

ymet

Μετά την έφοδο των μελών του ΠΑΜΕ δημόσιο υλικά- ασπίδες, γκλοπ και κράνη- της Υ.ΜΕ.Τ, στη στοά που οδηγει στην ειδοδο του Υπουργείου παρέμεναν στο χώρο με τους Αστυνομικούς να έχουν αποχωρήσει από το σημείο.

FB_IMG_1512477308038

Προηγήθηκαν επεισόδια στην συμβολή της Βασιλίσσης Σοφίας με την Ηρώδου Αττικού, πανω απο το Μαξίμου, όταν οι διαδηλωτές του ΠΑΜΕ είδαν αποκλεισμένο το δρόμο επιχείρησαν να διασπάσουν τον Αστυνομικό φραγμό.

Οι Αστυνομικοί προχώρησαν σε χρήση χημικών.