Τραυματίες τρείς Αστυνομικοί στον αγώνα μπασκετ Πανιώνιος -Κολοσσός

Τρεις τραυματίες εκ των οποίων ένας στο πρόσωπο, μέλη διμοιρίας με 9Αστυνομικούς της ΥΜΕΤ.

Στον αγώνα μπάσκετ Πανιώνιος Κολοσσός Ρόδου, μόνο με οπαδούς της γηπεδούχου περί τα 40 άτομα,  εισέβαλλαν από την πλαϊνή πόρτα και προκάλεσαν επεισόδια σε βάρος των Αστυνομικών.

Τρείς τραυματίες Αστυνομικοί, εκ τω  οποίων ένας με κάταγμα στον αγκώνα, κι ένας με αιμορραγία και θλάση στο ρινικό διάφραγμα, μεταφέρθηκαν στο 401ΓΣΝ.

IMG-e06bb87afb23cb54e223f474d3481dba-V

“Έξω η Αστυνομία από τα γήπεδα – αρένες”, αναφέρει ανακοίνωση Αστυνομικών διμοιρίας στην Αθήνα.

“Για ακόμα μία φορά συνάδελφοί μας έπεσαν θύματα της τυφλής οπαδικής βίας. Συγκεκριμένα σε έναν σχετικά “αδιάφορο” αγώνα μπάσκετ όπου είχε στο γήπεδο μόνο οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας, περί τα 40 άτομα άνευ λόγου και πραγματικής αιτίας, προκάλεσαν σοβαρότατα επεισόδια. Το “μάρμαρο” στην κυριολεξία πλήρωσαν οι συνήθεις ύποπτοι, οι αστυνομικοί, που εκτελούσαν υπηρεσία στο γήπεδο, μία διμοιρία της ΥΜΕΤ των 9 ατόμων (αφού τόσους τους αφήσανε), μέτρησε 3 τραυματισμούς, ένας εκ των οποίων στο πρόσωπο. Ευχόμαστε περαστικά στους συναδέλφους !
Εμείς πάλι βρεθήκαμε στο 401 ΓΣΝΑ δίπλα τους, απλά είναι περιττό να πούμε ότι έχουμε βαρεθεί το τελευταίο τρίμηνο να επισκεπτόμαστε τραυματίες συναδέλφους.
Υ.Γ. Αυτοί που δημιουργούν τα επεισόδια στα γήπεδα και τα οποία πληθαίνουν τον τελευταίο, καιρό απ’ ότι καταλαβαίνουμε έχουν κάποιες υπερφυσικές ιδιότητες και ως δια μαγείας εμφανίζονται δίπλα στις αστυνομικές δυνάμεις, δημιουργούν επεισόδια και μετά εξαφανίζονται.
Το χιούμορ δυστυχώς είναι το μόνο που μας απέμεινε”.