ΤΩΡΑ – Στην Ασφάλεια προσάγεται ο καταγγελόμενος για απόπειρα χρηματισμού.

Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές ο τέως υπάλληλος της τράπεζας, εξετάζεται για τυχών ποινική ευθύνη στις αποδιδόμενες σε βάρος του καταγγελίες από τον Βουλευτή των ΑΝΕΛ, Παύλο Χαϊκάλη.

Στο Εφετείο αναμένεται προκειμένου να δώσει κατάθεση στα πλαίσια της έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη με την σχετική παραγγελία του αρμόδιου Εισαγγελέα που χειρίζεται την υπόθεση ο τέως υπάλληλος της τράπεζας Πειραιώς, ο οποίος καταγγέλλεται από τον Βουλευτή των ΑΝΕΛ, Παύλο Χαϊκάλη για απόπειρα εκβιασμού του προκειμένου να ψηφίσει για ΠτΔ.

“Να μην θεωρείται αξιόποινη πράξη και να μην τιμωρείται η υποκλοπή συνομιλίας μεα τεχνικά μέσα και η χρήση του υλικού, όταν γίνεται με σκοπό την προστασία θεμελιωδών διατάξεων του Συντάγματος”, προτείνουν με τροπολογία που κατέθεσαν στη Βουλή οι βουλευτές των ΑΝΕΛ Νίκος Νικολόπουλος και Μαρία Κόλλια.

Εκτάκτως συγκλήθηκε (19^12-15:30) η Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας α
υπό τον Χρήστο Μαρκογιαννάκη, κστα την οποια αποφασιστηκε να παραδοθεί αντίγραφο από το οπτικοακουστικό υλικό που παρέδωσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, για την υπόθεση της καταγγελίας του βουλευτή Παύλου Χαϊκάλη, περί απόπειρας δωροδοκίας του.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport