“Το θέατρο του παραλόγου” και χωρις εισιτηριο..|ΑΠΟΨΗ*

..”Ο Έλληνας Αστυνομικός ξέρει να κάνει τη δουλειά του χωρίς υποδείξεις.. το μονο που χρειαζεται είναι στηριξη τόσο απο την πολιτικη και φυσικη ηγεσια.
Για όσους γελάνε κάτω από τα γένια και τα μουστάκια τους, Αστυνομικοι σε μαχιμες υπηρεσιες θα βρίσκονται σε επιχειρησιακή ετοιμότητα και δραστηριότητα κάθε φορά που οι συνθήκες το απαιτούν”..

image

Το “διαβόητο” βιντεο στην ανωφερεια Οθωνος επί της πλατείας Συνταγματος της περασμένης Κυριακής, το οποίο προβλήθηκε σε τηλεοπτικά δίκτυα και διαδικτυακούς ιστότοπους προβάλλεται  σε απευθείας σύνδεση.

Για την Ελληνική πραγματικότητα οι “αναλύσεις” κατέληγαν στο συμπέρασμα της “συνεργασίας” ως θεσφατο και απόδειξη ότι αυτό συμβαίνει και αποκαλύπτεται.. σε μια πιο προσεκτική και απόλυτα ορθολογικη παρατήρηση εύκολα διακρίνει κάποιος ότι “όμορφα παραμύθια.. χωρίς δράκους”!! Καθώς ο
.. κουκουλοφόρος ο οποίος “αποκαλύπτεται”.. φέρει full face κάτω από τη μαύρη κουκούλα..

Ήταν αρκετή μια επίσκεψη του τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ στην Μέγαρο της Π.Κανελλοπουλου για να μετακινηθούν τέσσερις συνάδελφοι.
Με αυτες τις ενεργειες της πολιτικης ηγεσίας, αποδεικνυει περιτρανα ποσο απροστατευτοι ειναι οι αστυνομικοι σε καποιους που πολυ ευκολα μπορουν να επηρεασουν την κοινη γνωμη.
Ο κάθε Αστυνομικος ειναι επαγγελματιας και λειτουργεί σεβομενος τους Δημοκρατικούς θεσμούς να διαφυλάσσει το Σύνταγμα και τους Νόμους της Πολιτείας όπως αυτά ορίζουν απο την οποιαδηποτε εκλεγμενη κυβερνηση μετα την ελεύθερη βουληση του ελληνικου λαου.
Ο Έλληνας Αστυνομικός ξέρει να κάνει τη δουλειά του χωρίς υποδείξεις.. το μονο που χρειαζεται είναι στηριξη τόσο απο την πολιτικη και φυσικη ηγεσια.
Κι επιτελους ας βγαλουν οι Ανωτατοι Αξιωματικοι ενα σοβαρο επιχειρησιακό σχεδιο ωστε να συλλαβουμε τους 50-60 μπαχαλακηδες εκτος εαν η πλ.Συνταγματος ειναι ασυλο..
Για όσους γελάνε κάτω από τα γένια και τα μουστάκια τους, Αστυνομικοι σε μαχιμες υπηρεσιες θα βρίσκονται σε επιχειρησιακή ετοιμότητα και δραστηριότητα κάθε φορά που οι συνθήκες το απαιτούν.
Ωστόσο θα πρέπει να καταστεί σαφές για το ένστολο προσωπικό, η κάθε απόφαση απευθύνεται σε ανθρώπους οι οποίοι αισθάνονται την αφόρητη πιεση, ως ποτε ομως;;;

Υ.Γ.εαν θελουν να καταργησουν τα δακρυγονα  απο την αστυνομια και ολοκληρες υπηρεσιες ας αναλογιστούν τις συνέπειες καθως η σωματική εμπλοκή (επαφη) ειναι αναπόφευκτη….


*ΚΑΡΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ/ ΤΣΟΚΑΝΑΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
“ΜΑΧΙΜΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ”