Το “τελευταίο αντίο” στην Αλόννησο για την Caroline..

Στο νησί της, όπου έζησε η 20χρονη Caroline Couch το μεσημέρι θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία για να την αποχαιρετήσουν η 11μηνών κόρη της Λυδία και ο σύζυγός της με τις οικογένειές τους, και όσους τη γνώρισαν

Στον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε, τον νησί της Αλοννήσου, το μεσημέρι (14/05-15.00) η 20χρονη Caroline Couch θα κηδευτεί στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής. Η σορός της μεταφέρεται από την Αθήνα στο Βόλο και με πλοίο της γραμμής, στο λιμάνι της Αλοννήσου.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία στην οποία εργάζεται ο σύζυγος της 20χρονης Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας, σε ένδειξη πένθους, δεν θα πραγματοποιήσει πτήσεις. «Η εταιρεία Superior Air σε ένδειξη πένθους θα παραμείνει κλειστή αύριο 14/05/2021. Δε θα εκτελεστεί καμία πτήση εκτός από τις απαιτούμενες για τη μεταφορά του προσωπικού με ελικόπτερα στην κηδεία της Κάρολαϊν στην Αλόννησο».

Η μητέρα της 20χρονης, Σούζαν, είχε μεταβεί στην Αθήνα με την αναγγελία της δολοφονίας της κόρης της, για να συμπαρασταθεί στον γαμπρό και στην εγγονή της και να δώσει τυπική κατάθεση στους αστυνομικούς. Ο πατέρας της λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας τα τελευταία χρόνια βρίσκεται κατάκοιτος, και παρέμεινε στο νησί .

Οι τρεις εκπαιδευτικοί του Γυμνασίου και Λυκείου από το οποίο αποφοίτησε η 20χρονη, περιέγραψαν τη χαρούμενη, και δραστήρια Caroline και όπως είπαν, ως να ζούσε σε παραμύθι, το οποίο είχε το πιο τραγικό τέλος…