Το SmS του Υπουργού ελήφθη ως “Πρωταπριλιάτικο”!

Σχόλια προκάλεσε στους ενστόλους της ΕΛ.ΑΣ η αποστολή του sms Χρυσοχοΐδη

Δυσαρέσκεια σε μεγάλη μερίδα Αστυνομικών όλων των Υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ έχει προκαλέσει το μήνυμα που έλαβαν  στα κινητά τους τηλέφωνα οι ένστολοι με αποστολέα τον Υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη .

Και μπορεί οι αναφορές από την πολιτική ηγεσία και την Κυβέρνηση για την προσφορά του ένστολου προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ πάντα στην πρώτη γραμμή, από τη διαχείριση του μεταναστευτικού, στα σύνορα του Έβρου και τώρα στην εφαρμογή των μέτρων για τον κορωνοϊό, ωστόσο οι οικονομικές παροχές σε άλλους κλάδους χωρίς να περιλαμβάνονται οι ένστολοι των Σωμάτων Ασφαλείας έχει προκαλέσει δυσθυμία.

Όπως επισημαίνουν Αστυνομικοί, έμπρακτη αναγνώριση στο έργο τους και την αυταπάρνηση τους, θα ήταν η στήριξη της αστυνομικής οικογένειας με οικονομίες παροχές ενόψει και των εορτών, αντί για “Πρωταπριλιάτικα SmS”.. Ελάχιστοι ωστόσο, είδαν θετικά το sms του Υπουργού, σε μία δύσκολη περίοδο για το προσωπικό και έκριναν ότι αποτελεί προαναγγελία θετικών (οικονομικών) εξελίξεων, ενώ δεν έλειψαν  και .. οι “συνωμοσιολόγοι”, με αναφορές για .. φακέλωμα και χρήση των προσωπικών τους δεδομένων, και αναφορές σε άσκοπη σπατάλη οικονομικών πόρων για την αποστολή μηνυμάτων.

Αρκετοί ωστόσο ήταν οι Αστυνομικοί οι οποίοι επιχείρησαν να απαντήσουν στο μήνυμά του Υπουργού, τη δική τους θέση, ωστόσο η ομαδική αποστολή του μηνύματος δεν τους επέτρεπε την αποστολή SMS, αν και θα είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον το περιεχόμενο τους!..