“Το Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων τα βράδια κλείνει. Σας ενημερώνω ότι πλέον κλείνει και τα πρωινά! “

Από αναγνώστη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Nantiareport.gr

“Η προσωπική μου εμπειρία ήταν παράλογη και επιχείρησα να αναζητήσω στις μηχανές αναζήτησης αν είναι κάποια νέα απόφαση και διάβασα το άρθρο σας, το οποίο θεώρησα “δημοσιογραφική υπερβολή”, αλλά μπορώ να σας επιβεβαιώσω στο 100%.

Η προσωπική μου επαφή ήταν το πρωί της περασμένης Τρίτης 28-07 όταν μου έκλεψαν το πορτοφόλι στην οδό Χ.Τρικούπη και πήγα στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων.

Αν και ήταν πρωί το Τμήμα ήταν κλειστό και δεν υπήρχε βαθμοφόρος για να με εξυπηρετήσει “λόγω υπηρεσιακών αναγκών”, όπως μου ανέφερε ο σκοπός τον είχαν μετακινήσει.

Διάβασα σε άρθρο σας ότι το Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων τα βράδυα κλείνει. Σας ενημερώνω ότι πλέον κλείνει και τα πρωινά!

Καλή σας ημέρα και καλή μας τύχη!”

Δ.Κ

Nantiareport.gr Από ρεπορτάζ μας και σχετική επικοινωνία με τους Αξιωματικούς της ΕΛΑΣ , μας επιβεβαίωσαν την καταγγελία. Σε ερώτηση αναφορικά με την απουσία ΑΞυΠ η εκδοχή που παρατέθηκε είναι ότι “ο μοναδικός Υπαστυνόμος του Τμήματος διατέθηκε σε κάλυψη Υπηρεσιακών αναγκών της Υποδιεύθυνσης Αθηνών”, με την αστυνομική υπηρεσία του κέντρου της Αθήνας, το ΤΑ Εξαρχείων να παραμένει…. κλειστό !