“Το αφορολόγητο των επιδομάτων στην ΕΛ.ΑΣ ζητούν από τον Υπουργό ΠροΠο, οι Αξιωματικοί Αττικής”

Ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικων ΕΛ.ΑΣ Αττικής, αναφορικά με επιστολή τους προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη 

Στην επιστολή τής Ένωσης Αξιωματικών Αττικής, προς τον αρμόδιο Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο αναφέρεται μεταξύ άλλων, «Ο κ. Πρωθυπουργός την 19/1/2022 ανακοίνωσε, κατά την τέλεση παραλαβής των νέων μαχητικών RAFALE στην αεροπορική βάση Τανάγρας, το αφορολόγητο του πτητικού επιδόματος που λαμβάνουν οι χειριστές πτητικών μέσων στις Ένοπλες Δυνάμεις και στα Σώματα Ασφαλείας.

Ως Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής φρονούμε ότι θα πρέπει να επεκταθεί το αφορολόγητο και στα επιδόματα που λαμβάνουν οι αστυνομικοί που υπηρετούν στις Υ.Α.Τ και Υ.ΜΕ.Τ, στο Τ.Ε.Ε.Μ και στην Ε.Κ.Α.Μ. καθώς και στην αμοιβή που λαμβάνει το σύνολο του αστυνομικού προσωπικού για την εργασία του πέραν του πενθημέρου και της νυχτερινής εργασίας.

Παρακαλούμε, ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης της αδιαμφισβήτητης τεράστιας προσφοράς της Ελληνικής Αστυνομίας στην κοινωνία μας, όπως προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες για την υλοποίηση του δίκαιου αιτήματος μας».

Για το Δ.Σ